Благовест Асенов: Прави се опит нормалният, родолюбив българин да е дискриминиран, заради едно малцинство!

Благовест Асенов:  Прави се опит нормалният, родолюбив българин да е дискриминиран, заради едно малцинство!
09-06-2017г.
99
Лентата

Всяка година дойде ли лятото, идва време и за скандал около гей парада. Започват дискусии ЗА и ПРОТИВ и едно обществено говорене, което най-често си остава само на повърхността.

Този път обаче, освен редовнта кампания около прайда има и една друга особеност, по-точно съвпадение.

Там, където организаторите на прайда  държат да провеждат  шествието си тази събота, преди тях е заявено друго събитие от националистите на „Национална съпротива“.

Lentata.com разговаря с Благовест Асенов от „Национална съпротива“ за това – защо се създава това напрежение в съботна София, какво всъщност целят с тяхната кампания – „Да изчистим боклука на София“, защо според тях не трябва да се провежда гей прайд и какво отговарят на обвиненията в агресия, хомофобия и нео-нацизъм.

***

Какво организирате вие в събота? Кой участва и какво сте предвидили?

Благовест Асенов:

На 10.06.2017 от 17 часа на Паметника на съветската армия започва лятна кампания на Национална съпротива - „Да изчистим боклука на София”. Поканени са всички българи, които не са доволни от нечистотиите, с които ни заливат и тези, които искат българските деца да живеят в една по-добра България! Време е българите да разберем, че ако не запретнем ръкави, няма кой да ни изчисти къщата.

Защо стана така, че по едно и също време има ваше събитие и Гей Парад?

Благовест Асенов:

Ние сме заявили нашата кампания още на 18 януари, а содомитите явно са решили да се опитат да ни се натрапят. Това не ни изненадва, защото ние от доста време обясняваме, че гей-парадът не е безобидно шествие за права, но агресивно мероприятие, което не търпи друго мнение и се стреми да отвоюва не права, а привилегии.

Ние виждаме и в този случай как те ореваха целия свят, че са дискриминирани, но истината е, че те искат кметицата да наруши закона и да премахне нас, първите по заявление за сметка на тях. Истината е, че ние виждаме тук истинската дискриминация, а тя е претенциите на една патология да се наложи над нормалността. Така за пореден път се прави опит нормалният и родолюбив българин да е дискриминиран за сметка на някое малцинство.

Това че двете неща ще са едновременно – не значи ли сигурно напрежение и сблъсък?

Благовест Асенов:

Ще е пълно безумие Столична община да разреши на содомитите, които пак казвам са заявили тяхното събитие много след нас да се доближат до нас. Това напрежение, за което говорите може много лесно да се избегне като се преместят на някое друго място. Искам също да кажем, че ние няма да допуснем да се потъпкат нашите законни права и да се наруши законът, само защото тези пискливите имат влиятелни приятели в чужбина, а нашите управляващи са безгръбначни мекотели.

Защо сте против парада? И какво казваш на аргумента, че това си е тяхно право на изразяване?

Благовест Асенов:

Ако те имат право да налагат тяхната патология, да я рекламират и пропагандират по улиците, училищата и къде ли още не, нямаме ли право ние да сме против? Каква полза има от гей-парада за народа ни? Каква полза има да узаконяваме беззаконието? А вредите от това мероприятие са ясни и не би ми стигнал и цял ден да ги изброя.

ЛГБТИ хората (от организаторите най-вече) не искат да влизат в дебат с противниците си? Защо?

Благовест Асенов:

В дебат се влиза само, ако имаш солидни аргументи, а те нямат такива, а и не им трябват. Содомията не се налага в обществото ни чрез дебат, а чрез сила и външен натиск. Никой разумен човек няма да приеме, че това което те правят е нормално, но ако се смаже съпротивата срещу тях, то лабилната част от хората ще ги приемат, защото те са днес на власт. Именно на равнодушието на масите разчитат те.

Някои от ЛГБТ общността хора ви наричат нео-нацисти. Какво ще им кажеш?

Благовест Асенов:

Не само содомитите ни наричат нео-нацисти. Така ни наричат и комунистите, и демократите, и нелегалните имигранти, и циганите и въобще всички наши идеологически противници. Това те правят, защото ние не сме политкоректни и не даваме данък обществено мнение, но наричаме нещата с истинските им имена. Не се влияем от силните на деня, не ни интересуват чуждите държави и техните интереси, но напротив се борим срещу всички тях. А най-лесно е да се бориш срещу някой, като го наречеш нацист, защото самата дума е демонизирана.

Какво ще кажеш на хората, които не са привърженици на ЛГБТ прояви, но се страхуват от вас и последователите ви, струвате им се например агресивни?

Благовест Асенов:

Какво значи агресивни? Когато хирургът използва скалпела, за да изреже туморно образувание, това не е ли агресивно, но е и животоспасяващо. Когато белите кръвни телца нападат вирусите не извършват ли агресия, но спасяват организма, нали така. Нашето общество е нихилистично и няма да се лъжем - свиква лесно с неправдите, а всеки който се бори с тях се приема с недоверие, защото си мисли, че ще му се развали рахатлъкът. Именно тази лоша черта на народа ни ни държа 500 години под турско робство. Нека напомня на българите, че Априлското и Илинденското въстание също са били агресивни и тогава също са се намирали хора, които да философстват за въстаниците, но имената на въстаниците ги знаем и до днес, а философстването на вторите загина с тяхното име в бунището на историята. При тия, които живяха като бройлери и не извършиха нищо полезно за народа си…

Защо не трябва да има прайд според вас?

Благовест Асенов:

Защото содомията е грях, тя е беззаконие и хула срещу Бог. Господ нарича това деяние мерзост и само изгарянето на деца в името на Молох е нарекъл с подобна дума. Защото това е патология, която няма полза за обществото ни и най-вече, защото историята е показала, че моралното разложение води до национално унищожение, а содомията е крайната степен на това разложение!

Не мислиш ли, че скандалите около този прайд всяка готдина всъщност го рекламират?

Благовест Асенов:

Всички големи медии са ангажирани с рекламирането на това проявление. Филмовата индустрия и пресата също, но когато говорят и възхваляват содомията ще се задължат и да кажат, че там някъде има и хора, които помнят своя род, милеят за него и не са съгласни с това изрвращение. Содомията е политика на много народи, а единствените, които седим срещу нея вече 10 години сме само ние българските националисти.

Какво искате вие да кажете на ЛГБТ хората?

Благовест Асенов:

Не искаме да им казваме нищо!

Какво казвате на тези, които ви обвиняват в нацизъм, агресия, фашизъм?

Благовест Асенов:

Да вземат да направят поне една стотна от това, което ние правим за България!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.