СМЕСЕН MAGAZINE - Нещата, които искате да знаете.

Лъжепророкът

09 June 2017   0

Автор Велизар Велков

Лъжепророкът

До тридесетата си годишнина той бил най-обикновен слабограмотен и никому неизвестен скитник. След това преживява „просветление“ и става печално известен по целия свят.

Създава религиозен култ към собствената си личност, който базира на християнството. Тъй като е наясно, че неговият култ не е добре приет сред цивилизованите му съграждани, той се мести заедно с младите си фанатизирани последователи на друго място.

Обявява себе си за пророк, а откровенията си за божествена мъдрост.

Става расист и яростен антисемит.

Фанатизираните му последователи извършват множество садистични убийства по негово нареждане и в негово име. Практикува и насърчава полигамията.

Заплашва всички, които са склонни да напуснат култа му със смърт.

Стреми се да разпали война против целия свят и убеждава последователите си, че Бог ще ги запази през тази война и в резултат от нея те ще придобият властта над цялата земя.

Не проявява никакво разкаяние за деянията си и ги счита за напълно оправдани.

Въпреки че бил неграмотен, садистичен, налудничав, сексуален маниак, който искал да поведе сподвижниците си на война против целия свят, лъжепророкът успешно създава религиозен култ, чиито последователи го боготворят и извършват множество престъпления в негово име.

Вярващите в неговия култ продължават да го считат за идеал за човек, а неговите послания приемат като божествени откровения.

Става дума за Чарлз Менсън. Ако случайно сте приели, че става въпрос за някой друг, това е защото всички лъжепророци малко или много си приличат …Виж още от СМЕСЕН MAGAZINE »

Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти

Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти

Стъпиш ли веднъж в Европа, е почти невъзможно да се отърват от теб; всъщност, буквално можеш да извършиш убийство. Ако съдът те признае за виновен за изнасилване, достатъчно е да го оспориш с довода, че ако те изпратят у дома, консервативното ти общество ще те убие за този срамен акт и тогава не могат да те върнат, защото европейският закон забранява екстрадирането, ако с него се застрашава живота на индивида. И убийци не мога да бъдат връщани в държави, които имат смъртно наказание или се знае, че съдебната им система е сурова.

15 August 2017

Рентабилни ли са „Северен поток-2” и „Турски поток”?

Рентабилни ли са „Северен поток-2” и „Турски поток”?

Другата опасност е, че Унгария при наличието на междусистемна връзка с Австрия и със Сърбия, може да получава газ от „Баумгартен” и да транзитира към Сърбия, вместо да купува от България, а целият обем газ от „Турски поток” през Гърция да влиза в Италия.

14 August 2017

Коментари


Специален коментар