Актуално! - Актуални публикации

Певицата Сани Алекса – пребита от приятеля си швед!

11 June 2017   0

Автор Лентата

Певицата Сани Алекса – пребита от приятеля си швед!

Преди броени часове певицата Сани Алекса публикува във Фейсбука си шокиращи снимки!

От статуса става ясно, че побоят е причинен от „любовта на живота й“, който е швед.

Стотици приятели и познати на българката й пишат коментари – да се връща в България и да го съди веднага. В отговорите й става ясно, че в момента е още в болница в града, в който в момента тя живее – Гьотенбург.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар