Актуално! - Актуални публикации

Шведска вълна. Какво се е случило с втора българка и швед?

11 June 2017   0

Автор Лентата

Шведска вълна. Какво се е случило с втора българка и швед?

Рано тази сутрин, стана ясно, че българската певица Сани Алекса е брутално пребита от настоящия си приятел, който е швед.

Снимките, които самата Сани публикува във фейсбука си с призив за справедливост, може да видитеТУК.

Побоят над българката се случва само часове, след като тя самата поства снимки с приятеля си – как щастливо отиват на шведска сватба.

Очевидно на самата сватба има някакъв конфликт, защото Сани пише статус: „Шведите са расисти и пианици“… И се оказва, че Сани е била гонена от въпросната сватба.

Само няколко часа по-късно, българката е цялата в рани, кръв и споделя как любовта на живота й – шведът Сами Кей Швард я е пребил.

Към момента се знае, че Сани е в болница.

Какви мерки са предприети от страна на полиция и съдебна система – още не е ясно.

Това е хронологията на историята на втората пребита от швед българка.

Очаквайте подробности.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар