Актуално! - Актуални публикации

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

12 June 2017   0

Автор Станислав Минчев

Подкрепянето на Ислямска държава в атаките срещу Техеран (Иран) е нещо положително.

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

Ще ви го кажа точно както го мисля.
Вчера имаше гей парад. Празник на гейовете, хомосексуалистите, трансджендърите и други хомо евроатлантически създания. Ден като ден. Малко скандален, но преминал без проблеми и ексцесии.

Последните 28 години обаче, в България има един дълъг и ежедневен парад, който няма край. Парадът на моралните педерасти.

И докато едните си извършват сексуални снушения в спалните, държат се за ръце по улиците и не пречат никому, другите със своята откровена шизофрения и рецидив във вземането на грешни решения се оказват пагубни за България!

Въпросните педерасти – медийни, политически, светски, военни, исторически и други, използват всяка една възможност да очернят една държава, която както казва Ванга ни е най-близка. Налагат безумни санкции, затварят Българското небе за самолети, пълни с хуманитарни помощи, канят съпедерасти в сутрешните си блокове и се репчат до безобразие, бръщолевейки какви ли не тъпотии.

Та, драги педерасти, на девети юни 2017, ваш евроатлантически „партньор“ (четете „ваш шеф и финансов спонсор“) в Американския конгрес открито подкрепи и изяви тезата си, че атентатите в Иранския парламент и убийството на невинни хора от Ислямска държава не са лошо нещо и е добра идея да се ПОДКРЕПИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА срещу Иран.

Скандално нали?
Но е ясно, че вие нищо няма да кажете по въпроса. Даже ще се направите, че не сте го прочели.

Но нека аз ви попитам нещо. Ако Путин или Лавров случайно някъде в интервю кажат: „Не е лоша идея Русия да подкрепи Ислямска държава в атентатите срещу Париж, Брюксел, Манчестър и други градове“ какво ще се случи? - Ще настане лавина! Всички ще завиете на умряло. Ще започнете денонощни кампании срещу рубладжийте и как нямало нищо по-добро от запада.

Но и вие знаете - това няма как да стане, защото едните са Хора, а другите сънуват долари.

И ето ви видеото, нека всички го видят:
Няма да ви го превеждам, шефовете ви не биха ви взели на работа ако не знаехте добре английски.

А на останалите нормални хора в България – нямам какво да ви кажа. Имате глави на раменете. Мислете малко. Вземете решение.Виж още от Актуално! »

Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.

22 June 2017

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Човек, който носи експлозивен колан, бе "неутрализиран" от белгийската полиция на централната гара на Брюксел, след експлозия. Силите за сигурност са евакуирали хората от "Ла Гранд Плейс" - главният площад в столицата на страната – разказват свидетели и местни медии.

20 June 2017

Коментари


Специален коментар