Актуално! - Актуални публикации

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

12 June 2017   0

Автор Станислав Минчев

Подкрепянето на Ислямска държава в атаките срещу Техеран (Иран) е нещо положително.

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

Ще ви го кажа точно както го мисля.
Вчера имаше гей парад. Празник на гейовете, хомосексуалистите, трансджендърите и други хомо евроатлантически създания. Ден като ден. Малко скандален, но преминал без проблеми и ексцесии.

Последните 28 години обаче, в България има един дълъг и ежедневен парад, който няма край. Парадът на моралните педерасти.

И докато едните си извършват сексуални снушения в спалните, държат се за ръце по улиците и не пречат никому, другите със своята откровена шизофрения и рецидив във вземането на грешни решения се оказват пагубни за България!

Въпросните педерасти – медийни, политически, светски, военни, исторически и други, използват всяка една възможност да очернят една държава, която както казва Ванга ни е най-близка. Налагат безумни санкции, затварят Българското небе за самолети, пълни с хуманитарни помощи, канят съпедерасти в сутрешните си блокове и се репчат до безобразие, бръщолевейки какви ли не тъпотии.

Та, драги педерасти, на девети юни 2017, ваш евроатлантически „партньор“ (четете „ваш шеф и финансов спонсор“) в Американския конгрес открито подкрепи и изяви тезата си, че атентатите в Иранския парламент и убийството на невинни хора от Ислямска държава не са лошо нещо и е добра идея да се ПОДКРЕПИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА срещу Иран.

Скандално нали?
Но е ясно, че вие нищо няма да кажете по въпроса. Даже ще се направите, че не сте го прочели.

Но нека аз ви попитам нещо. Ако Путин или Лавров случайно някъде в интервю кажат: „Не е лоша идея Русия да подкрепи Ислямска държава в атентатите срещу Париж, Брюксел, Манчестър и други градове“ какво ще се случи? - Ще настане лавина! Всички ще завиете на умряло. Ще започнете денонощни кампании срещу рубладжийте и как нямало нищо по-добро от запада.

Но и вие знаете - това няма как да стане, защото едните са Хора, а другите сънуват долари.

И ето ви видеото, нека всички го видят:
Няма да ви го превеждам, шефовете ви не биха ви взели на работа ако не знаехте добре английски.

А на останалите нормални хора в България – нямам какво да ви кажа. Имате глави на раменете. Мислете малко. Вземете решение.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар