Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!

Безумието на евроатлантизма: Да подкрепим Ислямска държава?!
12-06-2017г.
88
Станислав Минчев

Ще ви го кажа точно както го мисля.
Вчера имаше гей парад. Празник на гейовете, хомосексуалистите, трансджендърите и други хомо евроатлантически създания. Ден като ден. Малко скандален, но преминал без проблеми и ексцесии.

Последните 28 години обаче, в България има един дълъг и ежедневен парад, който няма край. Парадът на моралните педерасти.

И докато едните си извършват сексуални снушения в спалните, държат се за ръце по улиците и не пречат никому, другите със своята откровена шизофрения и рецидив във вземането на грешни решения се оказват пагубни за България!

Въпросните педерасти – медийни, политически, светски, военни, исторически и други, използват всяка една възможност да очернят една държава, която както казва Ванга ни е най-близка. Налагат безумни санкции, затварят Българското небе за самолети, пълни с хуманитарни помощи, канят съпедерасти в сутрешните си блокове и се репчат до безобразие, бръщолевейки какви ли не тъпотии.

Та, драги педерасти, на девети юни 2017, ваш евроатлантически „партньор“ (четете „ваш шеф и финансов спонсор“) в Американския конгрес открито подкрепи и изяви тезата си, че атентатите в Иранския парламент и убийството на невинни хора от Ислямска държава не са лошо нещо и е добра идея да се ПОДКРЕПИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА срещу Иран.

Скандално нали?
Но е ясно, че вие нищо няма да кажете по въпроса. Даже ще се направите, че не сте го прочели.

Но нека аз ви попитам нещо. Ако Путин или Лавров случайно някъде в интервю кажат: „Не е лоша идея Русия да подкрепи Ислямска държава в атентатите срещу Париж, Брюксел, Манчестър и други градове“ какво ще се случи? - Ще настане лавина! Всички ще завиете на умряло. Ще започнете денонощни кампании срещу рубладжийте и как нямало нищо по-добро от запада.

Но и вие знаете - това няма как да стане, защото едните са Хора, а другите сънуват долари.

И ето ви видеото, нека всички го видят:
Няма да ви го превеждам, шефовете ви не биха ви взели на работа ако не знаехте добре английски.

А на останалите нормални хора в България – нямам какво да ви кажа. Имате глави на раменете. Мислете малко. Вземете решение.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.