Актуално! - Актуални публикации

Бързи новини. Мей, Макрон и пуйки за Коледа.

12 June 2017   0

Автор Радост Даскалова

Бързи новини. Мей, Макрон и пуйки за Коледа.

Тереза Мей изгони двамата си съветници - Фиона Хил и Ник Тимоти, отговорни за провала на изборите и изобщо за провеждането на тези ненужни избори.

Токсичното дуо е държало Мей в заблуждение и не е допускало никого да говори с нея. Те са и създателите на катастрофалната предизборна програма, която бе отхвърлена от населението, а днес вече е хвърлена и от Мей в коша.

Водят се усилени разговори за коалиция с Демократическата обединена партия на Северна Ирландия, но не е потвръдено като факт. Програмата на въпросната партия е толкова консервативна, че консерваторите изглеждат като бунтари на фона й.

Тече и обществен дебат, дали Мей да бъде заменена с бившия кмет на Лондон Борис Джонсън (на галено БоЖо), дали на преговорите по брексита да бъде изпратена сборна делегация от всички политически сили, дали да бъдат проведени нови избори (на което особено настоява неуспелият Корбин) - с една дума „нямала си баба работа, та си направила избори“.

----

На първия тур от изборите във Франция, Макрон отново печели, макар изборната активност е доста ниска. С нетърпение очаквам Макрон отново да победи, за да видя с очите си, как се намаляват данъци и се повишават социални осигуровки едновременно. Такова финансово чудо не е за изтърване.

----

Приключи изслушването, пред сенатска комисия, на бившия директор на ФБР Джеймс Коми. Какво научихме? - Той е организирал изтичането в пресата на своите конфиденциални разговори с държавния глава. Коми в показания пред Конгреса съобщи, че се е чувствал некомфортно по време на многократните срещи с президента и затова е записвал съдържанието на разговорите. След това, по думите на Коми, той е предал записите на свой приятел, а той на медиите. Ама, къде ги намират пък такива едни приятели?

----

Движението „Гейове против шарията“ е организирало честване на годишнина от стребата в Орландо. Активисти на LGBT (лесбийки, гейове, бисексуални и травестити) са заявили, че това е проява на ислямофобия. Очаква се яростен отпор, чрез контра-протест, на движението „Обединени против омразата“. Съм в трепетно очакване шариатът да бъде широко наложен, за да стана наблюдател, как пуйките гласуват за Коледа - времето, когато печени украсяват празничната трапеза.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар