Актуално! - Актуални публикации

Меко и отворено

12 June 2017   0

Автор Николай Фенерски

Меко и отворено

Ще бъда мек, отворен и смел, когато ви говоря, така пожела на следовниците си Сектата в началото на тази година – бъдете, казаха, меки, отворени и смели.

Ще се съобразя с изискванията, за да не ме викат при господин Каменов (бел.ред. визира се КЗД), че веднъж вече ме привикваха и едвам се отървах без глоба, щото някаква мека, отворена и смела активистка на Сектата си беше решила, че цитираните от мен думи от една молитва от 4 век съдържат „език на омразата“.

Виждате ли как работи дресурата им, вече не смея да си отворя устата, първо отивам до кухнята и слагам върху електронното кантарче всяка една съмнителна думичка. Те вече ни слагат думичките в устите ни.

Те се самонаричат либерали, но умът им е толкова скован, че това е поредното изкривено от тях понятие – нямат нищо общо с либерализма.

Меко, отворено и смело трябва да се констатира, че сектантите на новото време безотговорно осакатяват езика, оттам и мисленето на следващите поколения. Неологизмите и англицизмите са варваризми, много ясно, „хейт спийч“ е израз, който беше непознат преди двайсетина години, но това не значи, че преди хората не са мразели и не са говорили.

Въвеждат терминология, която да ги устройва тях.

„Хейт спийч“ е израз, който меко, отворено и топло може да поеме в себе си толкова семена на лицемерието и толкова смисли, колкото му заложат сектантите, в зависимост от нуждите си.

И затова всички, които искаме да си отваряме устата и очите, да ползваме междуушието по предназначение и да им противостоим, (това е защитната ни реакция) се налага постоянно да балансираме на ръба на езика, за да не ни пращат писъмца институциите на новото време и да ни дърпат ушите, заради нашите вредни пориви.

Възможно ли е от любов към човеците да ползвам език на омразата? Пука ми за това, което чака децата ми. Те на какъв език ще говорят? На модериран, издялкан, канализиран новговор.

Мечтая да живеят в спокойно и мирно общество. Но сектантите не ни оставят избор. Унижават ни вербално чрез въвеждането в употреба на думи, които не означават нищо или означават всичко.

Меко и отворено задавам въпроса как да живеем в мир, когато ни карат да се отречем от себе си?

Новговорът е дълбоко противен на човешката природа, на християнската по подразбиране душа. А противните на природата неща се наричат с мекото и отворено определение разврат. Не е национален проблем, че някой си бил изхомен телесно, но е национален проблем психическото всеобщо медийно изхомване. И има едно натрапливо очакване от нас меко, отворено и хлъзгаво да приемем гаврата с езика си, тоест със съзнанието ни. Да я абсорбираме тая гавра, да й се поддадем и да заживеем в новия им лоботомиран свят, без много да знаем.

Това мерене на думите е част от играта на сектантите, но на мен не ми пречи да употребявам и други думи, езикът е така многолик и многопластов – това, което те не осъзнават много добре. Искам да кажа, че и на техен терен пак ще ги бием. И на белот ще ги бием, даже модераторите на играта да са им раздали четири валета с четири деветки. Щото са слаби играчи и не разбират докрай какво им казвам.

Истината с голямо И може да бъде само една и те не са на нейна страна.

До миналата година буквичките в абревиатурата бяха само 4 – лгбт. Тази година добавиха и „и“ - за „интерсекс хората“, каквото и да означава това, а като че ли не искам да знам подробности. С тази буква сектантите уточняват още един нюанс на интимните отношения сред вида хомо сапиенс, сякаш мен ме вълнува кое точно проявление на натурата предизвиква у тях гъдел и нервни спазми в хипоталамуса. Догодина ще добавят Н – лгбтин – за „нетсекс хората“, иначе казано онанистите, по-нататък и А – лгбтина – за „асекс хората“, които не изпитват никакъв нагон спрямо нищо, асексуални са, нали така трябва, всяко малцинствено мнозинство да бъде със защитени права. Докато изредим азбуката.

И ще продължат на следващото ниво с въвеждането на нови, несъществували никога понятия. Езиково ще се опитат да ни подчинят. Сектантите искат да доминират във връзката си с нас. Нали знаете какво изискват – не да разбираме, не да задаваме въпроси, не да твърдим, че нещо е грях, а чисто и просто да сме меки и отворени.

Вече отдавна въпросът не е възприемаме ли за естетически и етически подходящи манифестациите на група хора, а е защо модераторите на соцуима ведно с чуждите инженери толкова настояват езикът и съзнанието да бъдат развратени. Демон-страцията им не е това, което твърдят. Изобщо не е проявление на демократично мислене.

Целта е унижението, както нашето, така и на „лесбо-гей-би и т. н. и т. н. хората“. На инженерите не им дреме за никакви права на „хората“, независимо от буквичката преди това – л или г, б или т, а, както винаги са правили, ползват „хората“ като инструмент за постигане на целите си. Чисто и просто. Маши.

Развратеното общество е послушно и контролируемо, подчинено и безопасно. Общество, у което поривите за трезвост и здравомислие са сведени до санитарен минимум. Ами – сведоха ни. Не го вярвам все още, сектантите са шумни, но са малко, но инженерите наливат много средства и след нас идват дресирани и обюздени хора, които дори не си правят труда да задават въпроси, липсва им обикновено любопитство защо и кой. И какво точно се опитва да им пробута.

„Хората“ на парада изглеждаха точно така по снимките – употребени. Оттам произлиза тая жалкост и тъга в погледите им, защото те несъзнателно усещат това.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар