Специален коментар -

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

13 June 2017   0

Автор Мартин Карбовски

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

Давам си сметка докъде е стигнала пропагандата и възхитата на гей-революцията.

Пропагандаторите на аналния секс вече не искат името им да се свързва със СПИН и презервативи.

Което е част от тяхната стратегия и реклама. Но в извратената си част обикновената популация на този не-гей народ вече е приел, че да се каже нещо несимпатично за гей-средите е като да се каже нещо несимпатично за Тодор Живков.

Няма пропаганда, която да не е пуснала корени у нас, мисля си.

Лесно е да бъдем о-пропагандирани.

Ние сме исторически ветропоказатели, ужас. И докато преди фашизмът и комунизмът някак си имаха идеална и безумна цел в жестокостта си - днес пропагандата на знамето на дъгата просто е гротеска.

И гротеска, стигаща до обида на Първата дама.

Първата дама визира връзка между СПИН и гей обществата, както и интравенозните наркомани. Такава връзка има в редица изследвания и произведения на изкуството. 

Просто трябва да гледате филма "Нормално сърце" (2014).

Действието в кинолентата на Райън Мърфи се развива в началото на 80-те години, когато Ню Йорк е епицентър на смъртоносна епидемия, породена от все още не толкова познатата болест СПИН. В основата на сюжета е писателят-активист Нед Уийкс, който заедно с група съмишленици се опитва да помогне на болните от СПИН и да ограничи по-нататъшното разпространение на смъртоносната болест.  

Битката на изключителните гей-активисти със стигмата и правителството на Роналд Рейгън извън всякакво съмнение е повод за гордост сред гейовете.

Величието на описаните сцени е истинско търсене на права и война за тях.

У нас обаче гей-активисти правят точно обратното - стигматизират хетеро държането, вицовете и въобще говоренето по темата.

Така го стигматизират, че вече е забранено да кажеш СПИН и ГЕЙ в едно изречение. Което е идиотщина.

Малко хора знаят, че по котките върлува СПИН. И шеги за това не са уместни. Но и малко хора помнят, че имаше времена, когато фармацевтични гиганти и производители на презервативи насочваха посланията си към рискови групи.

Сакън обаче днес да наречеш рискова група педерастите.

Ужас. Вие не сте в рискова група, вие сте на власт, копелета. Не е възможно да бъдете наричани рискова група.

От много време се опитвам да кажа - едно сексуално малцинство иска с лекота да се превърне в задължителна тоталитарна мода. Всеки, който не му е симпатичен бива тормозен. Това е фарс, трагикомедия, произлизаща от изконната идея на българина да си няма проблеми.

Първата дама си има проблеми и трябва да бъде поздравена за това. Нейното послание е просто - щом рекламирате себе си на площада като ролеви модел в сексуалността - бъдете отговорни и кажете нещо за предпазните средства и половите болести.

О, ние забравихме, че вас СПИН не ви лови.

Вие сте на власт, вие сте на мода, вие сте Живков-гей, на когото не бива да се правят забележки. Малки розови Сталин-гей и Хитлер-гей.

Самозабравихте се. Съдете ме. Но преди това вижте жестокия филм НОРМАЛНО СЪРЦЕ. Е т‘ва са гей-хора, не като вас.

На тези активисти и аз бих помагал. Но днес първата дама има нужда от подкрепа.Виж още от Специален коментар »

Facebook REBEL

Facebook REBEL

Фейсбук ми е нужен, защото не цъкате директно в сайта Лентата, който няколко НПО-та искат да забранят. Вие цъкате на профилите. Нещо като пощата между нас да е в ръцете на фашистите. Няма как, пак ще я ползваме. Но искам да ви попитам как е възможно да те спират да говориш на определени теми, а за други - ебавката да е безкрайна. Само това искам да попитам вас, които влизате в електронното русло.

14 June 2017

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

Педерастите ми забраниха Аполинер. Точно те, мамка му. Осъзнавате ли, че много цитати от вашата любима книга – „11 000 камшика (Или похожденията на един принц)“ - ще са невъзможни, заради новите стандарти. В тези стандарти всеки може да чука всеки, всеки може да чука всичко, но не бива да се говорят мръсни думи. Осъзнавате ли?! Мястото, където грехът е норма, свободата ще е невъзможна. Това осъзнах. Ужасно е.

11 June 2017

Грантаджии срещу носии

Грантаджии срещу носии

Няма лъжа, няма измама - грантовите соросоиди обявиха война на българската носия. Да се смееш ли, да плачеш ли. Цели три грантови клозета публикуват текстове срещу носенето на носии. Отвратителната, лошо миришеща, продажна, чуждопоклонна, грантово-мотивирана соросоидна тиня е в потрес. От това, че младите българи се завръщат към традиция и корени. От това, че носят своето традиционно облекло. Че не се срамуват от произхода си. От биографията си. От семейните си традиции.

31 May 2017

Коментари


Специален коментар