Актуално! - Актуални публикации

За мъртвия Даниел от Шумен. И как оставихме един живот да си отиде…

13 June 2017   0

Автор Жулияна Стоянова

За мъртвия Даниел от Шумен. И как оставихме един живот да си отиде…

Ще ви разкажа какво се случи днес:

На ул."Жечко Спиридонов" 27-годишният Даниел беше решил да сложи край на живота си. Младото момче беше провиснало от терасата на жилището, в което живее - на 6-ти етаж.

Когато пристигнах на мястото (в 16 часа), забелязах 2 пожарни, спец полиция, 1 линейка и много зрители. Попитах хората - какво е положението. Момчето седяло на ръба на парапета от около 13 часа. В жилището били майка му, полиция и психолог. Всички изглеждаха спокойни.

Бяха спокойни и когато Даниел беше стъпил с двата си крака върху отводнителен чучур...

Един пожарникар каза: "Няма да скочи, само ни разиграва. Ако искаше да скочи-вече щеше да е". След тези думи и аз се успокоих.

Стояхме в отцепен периметър, за да не изплашим момчето.

Всички наблюдаваха как психологът разговаря с него вече повече от 2 часа ... Отново попитах пожарникаря - няма ли да разпънат батут под самия блок или нещо подобно. Неговият отговор беше - " Ти май си гледала много филми. Имаме си план за действие. Ако реши да скача - ще му разпънем".

Не ми стана ясно какво още е нужно, освен това, че Даниел виси от 6-ти етаж, за да решат, че има намерения да скочи...
Разбрах, че 100 метра от блока, в който е Даниел стои баба му. Възрастната жена беше седнала на един стол, който и бяха дали съседите и плачеше. Плачеше и се молеше тя да умре, а внукът и да слезе жив и здрав. 
Огледах се дали под самия блок няма пожарникари, които да са в готовност с платнище, но не видях никой.

След 5 минути мина един огнеборец, който носеше кафе за себе си и за колегите си, защото явно очакваха преговорите да се проточат.

Разговарях с бабата на Даниел, която ми разказа за не лекия му живот и как въпреки всичко, той е един работлив и добър млад мъж...
Чу се крясък - не знам от кого и откъде, но щом погледнах към терасата - видях как Даниел полита, блъска се в стената и пада на плочките пред блока..
Сърцето ми спря ...

Видях ужасът в очите на баба му... Треперех... Очаквах, че щом се доближа ще видя пожарникарите с разпънато платнище, а момчето - живо...
За съжаление, аз, бабата и комшиите бяхме първи... Даниел лежеше с усукано тяло и кръв по лицето, а платнище нямаше... 
1 час по късно - той почина в МБАЛ Шумен...
Разказвам ви това, за да ми олекне поне малко...

Разказвам ви го и за да си направите изводите сами - защо Даниел умря?!Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар