Специален коментар -

Facebook REBEL

14 June 2017   0

Автор Мартин Карбовски

Facebook REBEL

Отново е блокиран личният ми профил във ФБ.

По принцип не се оплакваме. Случва се всеки месец.

Новият интернет фашизъм е рахитичен в сравнение с арестите на милиционери или непорядите в армията. Примерно.

Цукърбърг едва ли знае за нашите драми и леки обиди между приятели тук. И е създал фашизирана машина за автоматично отстраняване. Това всички го знаете.

Но самата машина не знае, че ние сме преживели комунизма, комсомола, казармата и най-тъпата милиция на света. Преживели сме забрани на вицове и славословия за идиоти. И вас ще преживеем.

Фейсбук ми е нужен, защото не цъкате директно в сайта Лентата, който няколко НПО-та искат да забранят. Вие цъкате на профилите. Нещо като пощата между нас да е в ръцете на фашистите. Няма как, пак ще я ползваме.

Но искам да ви попитам как е възможно да те спират да говориш на определени теми, а за други - ебавката да е безкрайна. Само това искам да попитам вас, които влизате в електронното русло.

Ако обидиш майка си - свободен си да го правиш.

Ако обидиш и подиграваш знамето - свободен си да го правиш.

Ако обидиш армията, паметник, умрял човек - свободен си да го правиш.

Ако обидиш православието, католицизма, Папата и други - свободен си.

Има неща, които обаче не можеш да обиждаш. Знаете кои са. От исляма до либералната идея, че аналният секс е задължителен. Явно важните неща на новия световен ред.

Малко ми е смешно. Тия новите световни подреждачи наистина вярват като старите - че ще имат контрол. Те са луди като преди. Не знам дали не са и по-опасни.

Бях забранен да публикувам, защото нарекох нещастна кучка една непозната жена, която няколко пъти в официално писмо до Президента твърдеше, че българската армия е място, където мъжете правят секс помежду си (поради липсата на жени.)

Който е бил в армията знае, че тази жена е идиот.

Разликата между мене и нея е, че тази жена (непозната) е лукава гад. Тя перфидно намеква, че гейове има навсякъде. Аз не съм съгласен с нея. Смятам, че тази жена е вредна за мен, държавата ми, армията ми и бъдещето ми.

Изумен съм, че се занимавам с това. Това дори не е бунт, то е чупене на нокти по смешен начин.

Но започвам да провиждам какво причиняват ТЕ. И как трябва да отговорим НИЕ.

Врагът винаги е лукав.  Ние сме малко загубени хора, защото смятаме лукавството за недостойно. Така си избрахме.

Трябва да продължаваме да мачкаме ТЕХНИТЕ СТАНДАРТИ.

ФЕЙСБУК върна една стара любов на българите - доносите.

Сега се наричат рипорти.

В този рахитичен фашизъм постепенно ще избуят новите революции.

Моралният инженеринг на неолиберализма няма да издържи и пет години. Те са само мода, която не зачева.

Помнете ми думата. И ругайте всеки, който фино и оптимистично маже с шарени говна светините ни.

Истината е свята. Не е моя или ваша. Както и да я усуквате - тя е като вода. Някой ден ще залее лицемерието и стратегията ви, и тактиката ви, и доносниците ви.

За пореден път, като истински българин ще трябва да ползвам свободата да се защитавам, нежели да завладявам и да се налагам. Помислете върху тази системна грешка. Непрекъснато се защитаваме. А не сме малки.

Долу "позитивизма". Долу "новите" ценности. Война е за душите ни. И който не го вижда е спящ. Или сляп.

Събудете се.Виж още от Специален коментар »

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

Първата дама си има проблеми и трябва да бъде поздравена за това. Нейното послание е просто - щом рекламирате себе си на площада като ролеви модел в сексуалността - бъдете отговорни и кажете нещо за предпазните средства и половите болести. О, ние забравихме, че вас СПИН не ви лови. Вие сте на власт, вие сте на мода, вие сте Живков-гей, на когото не бива да се правят забележки. Малки розови Сталин-гей и Хитлер-гей.

13 June 2017

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

Педерастите ми забраниха Аполинер. Точно те, мамка му. Осъзнавате ли, че много цитати от вашата любима книга – „11 000 камшика (Или похожденията на един принц)“ - ще са невъзможни, заради новите стандарти. В тези стандарти всеки може да чука всеки, всеки може да чука всичко, но не бива да се говорят мръсни думи. Осъзнавате ли?! Мястото, където грехът е норма, свободата ще е невъзможна. Това осъзнах. Ужасно е.

11 June 2017

Грантаджии срещу носии

Грантаджии срещу носии

Няма лъжа, няма измама - грантовите соросоиди обявиха война на българската носия. Да се смееш ли, да плачеш ли. Цели три грантови клозета публикуват текстове срещу носенето на носии. Отвратителната, лошо миришеща, продажна, чуждопоклонна, грантово-мотивирана соросоидна тиня е в потрес. От това, че младите българи се завръщат към традиция и корени. От това, че носят своето традиционно облекло. Че не се срамуват от произхода си. От биографията си. От семейните си традиции.

31 May 2017

Коментари


Специален коментар