Актуално! - Актуални публикации

Моля, оповръщайте ни Черноморието

14 June 2017   0

Автор Милена Янинска

Моля, оповръщайте ни Черноморието

Идва. Идва сезонът на низките страсти.

Българското Черноморие като потничка дърта мадам очаква клиенти за своите момичета. Нашите курортчета. За всеки вкус и перверзна фантазия. 

Туристите знаят – ако искаш да изпиташ удоволствието от тоталната неограниченост – мястото ти е в България.

Тук можеш да биеш, да опипваш, да крещиш, да трошиш... да пуснеш звяра на свобода в естествената му среда. И то за без пари!

Дестинацията, която приветства вашата тъмна страна. Която пои и храни низшити ви инстинкти. Единствената държава в света, която ви се моли да я оповръщате. Срещу скромна сума.

Ако не сте наясно докъде може да стигне потисканата агресия, незадоволеното либидо, къде е границата между съзнание и безсъзнание, ако искате да изпитате удоволствието от липсата на правила, граници и наказания – България е вашият паралелен свят.

Всичко, което се случи тук, си остава тук. Все едно, че не се е случило.

Някак си така виждам достоверната реклама на нашето Черноморие.

Не мисля, че можем да съблазним някой с нежен пясък и кристална вода.

Не мисля, че гривничките и мидичките по сергиите са в състояние да впечатлят и 5-годишен.

Заведенията с пържени картофки и „прясна“ цаца са съблазън само за местните пияници.

Виенското колело скърца прекалено съмнително.

Заведенията стават. Заведенията остават. Остават нашето туристическо знаме, нашият черноморски химн, нашият морски фар, песента на сирените! Заведенията с алкохола. Алкохолът за без пари.

И правилата, които се задушават от спиртни изпарения.

Няма друга държава, в която така изобщо да не виреят правила и забрани. Няма друг свят, в който така да се поощрява съсипията.

Това лято пак ще четем за туристи в болница, летящи телевизори, пребити тийнейджъри, запалени палми и какво ли още не.

Това са ни атракциите. Като за без пари...

Моля, оповръщайте ни Черноморието и тази година. Има две баби, които гледат внуци и няколко бизнесмени, които събират за остров. Не се безпокойте. Морето ще изчисти.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар