Актуално! - Актуални публикации

Нежелан живот

15 June 2017   0

Автор Жулияна Стоянова

Нежелан живот

Всеки ден в България се правят най-малко осем опита за самоубийство. Всеки десети от тях е успешен. Това сочи статистиката на Националния център по обществено здраве и анализи.

Последният нашумял случай в Шумен не е първият, няма да е и последният!

Но постът във Фейсбук, в който разказах за това, на което станах свидетел НЯМАШЕ за цел да омаловажава професията на пожарникарите или полицаите! Сред тях има такива, които рискуват всеки ден живота си за нас, но има и такива, които излизат на терен с мисълта, че просто ще извадят черния чувал ...

От доста време насам обществото ни има проблем – сериозен проблем.

Превърнахме се в народ – самоубиец, който не може да намери сили в себе си, за да се справи сам и има нужда от помощ.

Тази помощ е помощта на Европа, която стои и гледа отстрани какво се случва с нас…

Дали ще си окачим примка около врата, ще изпием шепа хапчета, ще си прережем вените или ще скочим от някой балкон – няма значение, защото няма кой да ни помогне.

Има една Европа, с чиито закони живеем един нежелан живот…

Имаме и една държава, в която цари беззаконие…

Пиша това, за следващия, който е решил да сложи край на живота си.

НЕ ГО ПРАВИ. Не го прави, защото изискванията към нашите институции са големи, толкова големи, че тези, които идват да ти помогнат - не могат! Ръцете им са вързани – вързани със закони!

Не го прави, защото няма смисъл ...

Ако някога реша и аз да скоча(никой от нас не е застрахован) - ще скоча в първия самолет, който излита от България и каца по–далеч от Европа...Виж още от Актуално! »

Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.

22 June 2017

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Човек, който носи експлозивен колан, бе "неутрализиран" от белгийската полиция на централната гара на Брюксел, след експлозия. Силите за сигурност са евакуирали хората от "Ла Гранд Плейс" - главният площад в столицата на страната – разказват свидетели и местни медии.

20 June 2017

Коментари


Специален коментар