Актуално! - Актуални публикации

Нежелан живот

15 June 2017   0

Автор Жулияна Стоянова

Нежелан живот

Всеки ден в България се правят най-малко осем опита за самоубийство. Всеки десети от тях е успешен. Това сочи статистиката на Националния център по обществено здраве и анализи.

Последният нашумял случай в Шумен не е първият, няма да е и последният!

Но постът във Фейсбук, в който разказах за това, на което станах свидетел НЯМАШЕ за цел да омаловажава професията на пожарникарите или полицаите! Сред тях има такива, които рискуват всеки ден живота си за нас, но има и такива, които излизат на терен с мисълта, че просто ще извадят черния чувал ...

От доста време насам обществото ни има проблем – сериозен проблем.

Превърнахме се в народ – самоубиец, който не може да намери сили в себе си, за да се справи сам и има нужда от помощ.

Тази помощ е помощта на Европа, която стои и гледа отстрани какво се случва с нас…

Дали ще си окачим примка около врата, ще изпием шепа хапчета, ще си прережем вените или ще скочим от някой балкон – няма значение, защото няма кой да ни помогне.

Има една Европа, с чиито закони живеем един нежелан живот…

Имаме и една държава, в която цари беззаконие…

Пиша това, за следващия, който е решил да сложи край на живота си.

НЕ ГО ПРАВИ. Не го прави, защото изискванията към нашите институции са големи, толкова големи, че тези, които идват да ти помогнат - не могат! Ръцете им са вързани – вързани със закони!

Не го прави, защото няма смисъл ...

Ако някога реша и аз да скоча(никой от нас не е застрахован) - ще скоча в първия самолет, който излита от България и каца по–далеч от Европа...Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар