Актуално! - Актуални публикации

Суперзвездата на перверзията

15 June 2017   0

Автор Калин Руменов

Суперзвездата на перверзията

Това не е against modern football заради отвратителната му алчност. Това е против модерния живот по принцип и развратената му нормалност. Според която, ако някой е изключително богат, значи, може да си позволи всичко, може да пикае на всички стари обществени табута.

Ако някой е изключителен талант, значи, можем да махнем с ръка и да продължим да го аплодираме с двете, дори когато той върши очевидни извращения.

А ако едновременно е богат и талантлив, ще го превърнем в поп икона на нашето време, която освен професионални стандарти задава и житейски модели.

Преди такъв някой беше Майкъл Джексън, който можеше да спи с малки момченца, докато се опитваше да избяга от расата си, стараейки се да не изгуби нос по пътя.

Кралят отдавна е мъртъв, да живее днес кралският Кристиано Роналдо. Който може да си произвежда малки момченца и момиченца без майки, защото той днес е суперзвездата на модерната нормалност.

Толкова милиони печели всяка година, че колко му е да подхвърли няколко на непознати жени заедно с капки от божественото си семе. Сурогатите ще му родят деца, ще приберат парите и ще изчезнат завинаги в анонимност.

Толкова добър футболист е, че сме концентрирани да гледаме единствено краката му, без да забелязваме, че той изобретява нещо, което би трябвало да минава за семеен формат на бъдещето. В него има баща, който иска да бъде самотен, който може да спи с когото си поиска (предполага се, че и с мъже), който си поръчва деца от когото си поиска, които пък деца се отглеждат от собствената му майка – тоест от баба им. 

Но Роналдо е такава суперзвезда, че дори не сме леко скандализирани от изобретението му, в което жената е забранена за съществуване дори като майка на децата му. Като модерни хора само сме леко любопитни да видим първите снимки на последните му близнаци.

В модерния футбол, респективно в модерния живот, истински скандално е да си татуираш Дучето, в Рим да поздравяваш по римски с изпъната ръка или да имаш сексистки съмнения, че жените съдии са безнадеждни и никога няма да вникнат в тайнството на засадата.

Скандално още е да кажеш на някого „мароканско лайно”. Само „лайно” може, иначе е расизъм.

Но планирано да създаваш деца без майки и единствено поради стечение на модерния живот тяхна майка да бъде баба им – от това дори няма да ти падне и един рекламен договор. Дори може да получиш ново предложение, за да се усмихваш по бащински грижовно в клип за бебешки пюрета.

Модерният маркетинг, също като модерния живот, въобще не придиря стария морал. И въобще не вярва на слухове, че са те чували да казваш „Може да съм гей, но съм богат”. Така даже е още по-добре, защото разширява таргета.  

Името супер Роналдо стои по гърбовете на малките момчета. Те носят фланелката му и мечтаят да станат също толкова добри футболисти. Но той е нещо повече от футболист и това би трябвало да се явява проблем.

Ако тръгнем обаче да го правим на проблем, ще изглеждаме като неудачници, завиждащи на един млад и много, наистина много успял в работата си човек. Или ще бъдем причислени към другия лагер – този на Лео Меси.

А всъщност просто искаме да си останем в сектора на стария живот. Да си останем верни ултраси на немодерността, която има по-живи критерии за скандално и перверзно.

*Бел. ред. / Текстът е по повод новината - "Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е платил 200 хиляди евро на сурогатната майка, за да износи близнаците му. Освен това Роналдо има подписано споразумение със сурогатната майка, в което е записан нейният отказ от попечителство на Ева и Матео, както се казват децата на португалския футболист."/Виж още от Актуално! »

Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.

22 June 2017

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Човек, който носи експлозивен колан, бе "неутрализиран" от белгийската полиция на централната гара на Брюксел, след експлозия. Силите за сигурност са евакуирали хората от "Ла Гранд Плейс" - главният площад в столицата на страната – разказват свидетели и местни медии.

20 June 2017

Коментари


Специален коментар