Актуално! - Актуални публикации

Трансджендър революция. Или „институционализирана перверзия“.

15 June 2017   0

Автор Лентата

Трансджендър революция. Или „институционализирана перверзия“.

Детето от корицата на списание „National Geographic” от януари месец тази година е „трансджендър“.  Това е 9-годишният Ейвъри, който на 4 години, твърди, се е осъзнал като момиче.

Както Явор Дачков в социалната мрежа успешно нарече този първи брой на списанието, посветен на „трансджендър революцията“ – това си е "институционализирана перверзия“.

Но – какво се казва в януарското издание по темата?

Ейвъри  още четиригодишен заявява на майка си Деби, че всъщност е момиче. Увереността на детето, че принадлежи към противоположния пол била толкова голяма, колкото нещастен се чувствал той в тялото на момче. И в крайна сметка родителите му се примирили със ситуацията.

Според The Daily Mail, майката на Ейвъри Деби криела ножовете и ножиците в къщата, защото се страхувала, че детето може да си навреди.

На пет години Ейвъри започнал да ходи на училище, облечена като момиче. Но там така го/я тормозили и обиждали, че се наложило родителите да си я приберат вкъщи и оттогава тя се обучава вкъщи.

От Ейвъри и семейството й се отрекли много приятели и дори роднини, и постоянно получават заплахи и обиди. Но Ейвъри била толкова щастлива да бъде самата себе си, че всички беди си стрували, казва Деби.

Най-хубавото в това да бъда момиче е, че повече няма да ми се налага да се преструвам на момче“, казва Ейвъри и това изречение е на корицата на списанието. Тя чака да стане пълнолетна и да си направи операция за смяна на пола.

80 връстника на Ейвъри от осем страни по света храбро и честно ни разказаха за това, как половата им принадлежност влияе на живота им“, пише в своята колонка главният редактор на списанието Сюзън Голдбърг. „Както и Ейвъри, всеки от нас цял живот носи кръста, който са му сложили другите. Някой път е приятно, защото си „щедър“, „весел“, „умен“ - и го носим с гордост.

Но кръстът, който трябва да носим завинаги и определя живота ни, е най-първият, който получаваме, едва появили се на бял свят: „Момче е!“ или „Момиче е!“.

Няма да коментираме друго. Изводите са за вас.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар