Актуално! - Актуални публикации

Нашите политици са демократични - правят си,каквото искат!

16 June 2017   0

Автор Гергана Шумкова

Нашите политици  са демократични - правят си,каквото искат!

Дяволът бяга от тамян, а българският политик от референдум.

Този текст не е посветен на  Слави Трифанов , а на бъларския политик!

Този, на когото ти плащаш заплатата, за да управлява по волята на народа.  Нашите 240 народни служители обаче решиха, че тяхното демократично право е да не не зачетат желанието на два милиона и половина българи.

А причини за незачитане на вота бяха различни.

С една от тях от тях обаче съм безспорно съгласна, а именно - според нашите политици голяма част от хората не са били наясно за какво гласуват. И като гледам новите ни народни представители мога да си го обясня само с това, че в изборния ден голяма част от гласоподавателите наистина не са били нясно какво правят.

Както гласи обаче една хубава поговорка - „това, което сам си направиш, никой друг не може да ти причини”.

А към  вчерашното  изказване на г-н Марешки към народните представители „виждам страх в очите ви”, аз бих добавила, че един гологлав мъж успя да изправи косите на 240 души.

Незачитането на гласа ни, обаче обезсмисля напълно напомпаните предизборни агитации, които слушаме и четем, като „Ти избираш”, „В твоя глас е промяната” и т.н. 

За да бъде честно и истинско на следващите избори просто слоганът трябва да е  „Вие гласувайте за когото искате, а ние ще си правим, каквото искаме”.

При мен лично разочарованието от политическите игри върху гърба на народа е толкова голямо, че честно казано предпочитам котката ми да има СПИН, отколкото да гласувам. Някак по-смислено ми изглежда.

От друга страна, се питам къде са всички тези два милиона и половина души и защо не са пред парламента, за да изискат гласът им да бъде чут  онези 240 души, които забравиха кой и за какво ги избра!

 

 Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар