Актуално! - Актуални публикации

Бързи новини. „Ще избия всички мюсюлмани“.

19 June 2017   0

Автор Радост Даскалова

Бързи новини. „Ще избия всички мюсюлмани“.

Късно снощи, бял микробус се е врязал в коленичилите по тротоара за рамаданска молитва мюсюлмани, пред джамията във Финсбъри парк, Лондон. Резултатът е един убит и десетина ранени. Инцидентът се третира като терористична атака. Британските мюсюлмани осъдиха случилото се и особено са възмутени от виковете на шофьора на микробуса: “Ще избия всички мюсюлмани!“.

Прав беше кметът на Лондон, Садик Хан, да твърди, че тероризмът е неотделима част от живота в големите градове. Всъщност, един от физичните закони гласи: „Всяко действие има еднакво по сила и обратно по посока противодействие.“

---

Партията на Макрон победи на втория тур за парламант, с далеч по-малко мнозинство от очакваното. Противничката на Макрон - Марин льо Пен, обаче, също ще присъства в новия парламент, което ще даде един доста интересен развой на парламентарния живот на Франция. Силната опозиция винаги е била индикация за наличието на демокрация.

---

Приключи проверката на изгорелия блок в Северен Кенсингтън, Лондон. Обявени са 58 жертви. Вината за пожара, се прехвърля, като горещ картоф от институция на институция, но конкретен виновник не е посочен, с изключение на пожароопасната облицовка на блока. И никой не говори за вината на фактическия подпалвач - човекът с избухналия хладилник, който тихомълком си е грабнал багажа и избягал, като е оставил останалите обитатели да горят. Ако аз си подпаля къщата поне ще се опитам да я изгася, ще алармирам съседите, ще викам пожарна, но няма да избягам и гледам отстрани как съседите ми се пържат.

---

Корбин - ръководителят на Лейбъристката партия, в Обединеното Кралство, която се представи добре на изборите от 8 юни, е заявил, че пострадалите от пожара в Кенсингтън, трябва да бъдат настанени в празните луксозни имоти, принадлежащи на богати хора от цял свят, в същия район. Подобни експроприации на имущество не са по сърцето на британците и исканията на Корбин бяха осъдени от мнозинството британци, дълбоко привързани към частната собственост. „Корбин показа истинския си цвят. - реагираха те, разтревожени за собствената си частна собственост и закупените с многогодишен, къртовски труд имоти.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар