Актуално! - Актуални публикации

Стефан, който наряза приятелката си с любезното съдействие на съседите си

03 July 2017   0

Автор Гергана Шумкова

Стефан, който наряза приятелката си с любезното съдействие  на съседите си

Българинът става все по-толерантен и широкоскроен. Той чу в някой от сутрешните блокове, че е европеец и трябва да бъде толерантен. И стана толерантен.

Докато седеше на спирка на автобуса и се чудеше кое мрази повече - шефа или работата си видя как един изверг пребива възрастна жена. В този момент благодари на всички богове, че автобусът идва и се качи в него, докато ритаха онази жена, която можеше да бъде собствената му майка. Каза си: „КЪСМЕТ! ТОВА ЩЕ ДА Е ЗНАК ОТ ЗАХАРИ БАХАРОВ!”.

Прибра се у дома и изтърка няколко картончета с парите за парното, но остана за пореден път само с омразата си към най-успешната българка на Балканите - леля Гошка.

Изпълни се с гняв и си спомни жената от спирката, успокоявайки се, че не е единственият, който е имал кофти ден...

Така продължаваше животът на българина - толерантен към насилието и простотията, които по нашите ширини се предлагат на шведска маса, но той така й не успя да им се насити.

Вечер му се случваше да не може да заспи, защото приятелката на Стефан  Станев крещи, докато той я биеше  и наказваше, заради дрогата, която беше взел и успокоителните, които не беше взел.

Докато слушаше писъците на младото момиче, усмихвайки се си казваше на ум „нека младите се обичат”.

Една вечер приятелката на Стефан крещеше по-силно от обикновено. В тази вечер мозъкът на Стефан беше изпържен тотално от дрогата. Момичето не спираше да вика, докато Стефан я биеше със стика си за голф, а тя се надяваше крясъците й да бъдат чути. И те бяха чути, но отекваха в празното сърце на българина.

Тогава Стефан реши да направи едно „добро”. Виждайки я да се гърчи окървавена той беше посъветван от демоните в мозъка си да отреже главата й, за да я освободи от тъмните сили, защото тя флиртувала с други. Нещо, което дори толерантният българин не можа да прости на 29-годишната Виола Николова.

Тогава сърцето на момичето спря да бие. Тя вече беше просто труп в кооперация пълна с мъртви души, които най-накрая заспаха спокойни.

След това започнаха интервюта. Толерантният българин първи застана пред микрофона, за да се „похвали”, че често се чували писъци от апартамента на Виола и Стефан за т’ва не обръщали внимание.

И социалните се появиха и почнаха да обясняват, че според тях собственото му дете не било в риск и е сложно да отделиш баща от детето, толкова сложно, колкото на Стефан му беше да отдели главата от тялото на Виола. И докторите, които го лекували в Курило се появиха напудрени в ефир. Те са с чисти ръце, макар по тях също да седи кръвта на Виола.

Той, Стефан, лежал там, подписал декларация, че ще си взима хапчетата и те го пуснали. И той продължи да си взима лекарства, ама не ония по лекарско предписание.

Въоръжете децата си с пистолети и оръжия.

Разкажете им, че времето когато съседът от горния етаж чукаше по тръбите на парното, защото телевизорът е усилен - вече не съществува.

Кажете им, че леля Радка бърза да нареже салата и няма време за чужди драми. Тя е съпричастна само с Ферхунде, която забременя от Мехмед, а той е влюбен в Мустафа.

Кажете им, че чичо Гошо денонощно търка картончета, но успя да протърка само мозъка си. Пък и той дет се вика е „истински българин”, който силно люби и мрази, и вярва, че начинът да бъде „възпитана” непокорната е с колана.

Въоръжете децата си, разкажете им, че те винаги ще са виновни - винаги, независимо дали са живи или умрели.

Те ща са виновни в смъртта си като зверски убитата Виола, която дни наред беше обвинява какво е правела с убиеца си. Тя веднъж беше нарязана от Стефан, но това не стигна на толерантния българин и той я наряза втори път. Направи дисекция на напълно „заслужената” й смърт, защото Стефан карал джип и тя за т’ва била с отрязана глава.

Дайте пистолети на децата си преди да се качат в скъпа кола, защото толерантният българин обича смъртта на кучките, които се возят в джипове, а той чака автобуса.Виж още от Актуално! »

Набийте го на кол, просто е

Набийте го на кол, просто е

Трябва да го знаете това, поне хората в образованието трябва да са наясно. Че когато утре във вашия час циганин ви извади кол, вероятно ще да сте го предизвикали с лошо дискриминационно отношение. Вероятно го мразите само защото е циганин, а той всъщност е възпитано и интелигентно момче. Просто е изключително честолюбиво и лесно пали. Но заради това не трябва да му проваляме живота, нали. Да го оставим да се изучи на спокойствие, като му създадем подкрепяща среда.

21 September 2017

Коментари


Специален коментар