Специален коментар -

ЗА КОГО Е БЕСИЛКАТА

10 July 2017   8

Автор Мартин Карбовски

ЗА КОГО Е БЕСИЛКАТА

В мрежата се мяркат снимки на бесилки. Говори се за сапун и калашници. Мрази се. Но трябва да знаете - бесилката не е за циганите. Не е.

Не защото нямате желание или е забранено да се пишат думи като бесилка и цигани в едно изречение. Още не е забранено.

 А защото бесилката е за политиците от последния ден.

Коктейлът Молотов не е за един кран. Кран ще си купим, ще го прежалим. Коктейлът е за политиците от последния ден.

Мярнаха се брадви в махалите.

Брадвите не са за мене и за тебе. Брадвите са за Български Хелзинкски комитет.

Брадвите са за десетките фондации и НПО - същите, които интегрираха и интегрираха циганите, докато се видя резултатът - те не помогнаха на нашите братя циганите. Тези хора взимат парите си и оставят цигането без образование, майка му - без детство и баща му без работа.

Гнасни еничари, политици и саботьори работиха като една машина, работиха под предлога за "човешки права", създадоха нова религия и ново аутодафе - но отнеха живота и смисъла на не едно и не две цигански поколения.

И отнеха мира по селата на българите и отнеха справедливостта.

Отнеха и възможността ние да преценяваме как да се справим с циганите.

Бесилката е за вас - политици и розови бюрократи с нечисти лъскави помисли...

И Молотов е за вас, и брадвата е за вас. И няма значение дали някой одобрява или не одобрява коктейла Молотов. Просто адресът сте вие. Защото всички знаем какво надробихте с парите на Сорос, Хилъри и Обама.

Един ден българи и цигани ще ви извадят от охладените офиси на преялите ви Неправителствени Организации и ще ви линчуват.

Аз ще съм там, за да се застъпя за вас.

Човешките права нямат нищо общо с вас. Но и вие сте хора.

Предупредих ви - бесилката е за вас. Над вас е дамоклевият меч на един плачещ и убиван народ.

Но мъртвите ще сте вие. Народът нема да умре.Виж още от Специален коментар »

Инфантилната антиутопия

Инфантилната антиутопия

Наистина - нищо, ама нищичко не познаха фантастите и футуролозите. Няма Терминатори, няма космически пътешествия, няма одисеи в Космоса. Годините минават, не ни нападнаха извънземни, не се заразихме с космически вирус, имагото на Пришелеца въобще не ни отрази. Няма роботи като хората даже. Няма един робот да нападне човек - язък за Айзък Азимов.

13 September 2017

ПОЗОР: Защо купувате от „Лидл“?

ПОЗОР: Защо купувате от „Лидл“?

Спрете да помагате на „Лидл“ да налага позорна антихристиянска политика. Спрете да купувате „Лидл“, докато не се извинят и поправят. Няма време вече да казвате - все ни е едно. Днес ви пренебрегват като религиозна група, утре като нация, вдругиден като отделен индивид. Бойкот на „Лидл“. Върнете ни кръста. И изчезвайте. Вие сте позор за моята страна и земя.

02 September 2017

Отвличане - втора употреба

Отвличане - втора употреба

Отвличането е симптоматика на замутрялата държава на Борисов – след ланците се връща модата на отрязаните пръсти. Нещо като модна колекция „есен-зима“. За да извършиш отвличане трябва или да си много отчаян, или да си много подплатен (с полицейска гаранция), че няма да те хванат. Във всеки случай събитията показват, че времената на Румяна Бъчварова като вътрешен министър вече дават резултат. И че някой утре ще плаче за лошия Цветанов – който наистина разби „Наглите“.

30 August 2017

Коментари


Специален коментар