Истината - Зад това, което знаем

От курва на курва и от век на век

13 July 2017   0

Автор Калин Руменов

От курва на курва и от век на век

Мръсно, брате, се живее сред проститутки фактурирани. Които от един и същий парясан морал се опитват да произведат различни идеологии.

Независимо дали днес ще обсъждаме цигани, изтребители или паметници – ще ги разпознаете, защото винаги започват разговора от идеологическото, а не от обективното начало.

Няма ли идеология, по възможност поднесена с истеричен патос – ще стърчат само платежни нареждания от джобовете. Един гол ценоразпис ще остане, по който ще осчетоводяваме големите предателства на дребно.

Мъчно, брате, се живее сред проституция евтина. Която от един и същий личен поминък се опитва да определя различни исторически курсове. И не от днес или вчера – поминък от векове за векове е тоз занаят, брате.

Стидно, брате, се живее сред парясници разярени, че има и пó курви от тях. Представяш ли си, те се обиждат на чужда валута – на долари и на рубли, а не на поминък. Само правилните жълтици не миришат, а другите смърдят и се не трае – как може да ги докосвате, гиди мискини продажни.

Позорно, брате, се живее сред курви, които обвиняват всичко различно от тях в същия като своя курвалък. Но разбираемо е някак – как да бъде другояче, когато друго не си видял, когато друго не си бил. 

Перверзно, брате, се живее сред проститутки благочестиви. Които кресливо налагат и изискват морал, докато тихо подпитват – останаха ли още от онези грантове, големите, дето ги давате именно да проповядваме тоз морал. 

И подло, брате, се живее сред проституция ограничена и ограничаваща. Която стои на вечния кръстопът и като жандарм прегражда пътя. Едните дърпат на Запад, другите – на Изток. Вечния въпрос кой път да хванем. И вечно непредложения отговор, че може да имаме собствен път. Който плаща, той поръчва пътя – така го разбират и западните, и източните наложници. 

Безумно, брате, се живее сред проституция еничарска. Българите вече не правят засади, за да убиват отнетите им насила деца. Вече доброволно ги изпращат и ги заклеват да не се връщат повече.

Което причинява професионални оргазми на проституиращите със западно изложение. Видяхте ли кой път хванаха децата, тях не можеш ги излъга. А те хванаха Западния път - значи в него е Истината консуматорска, значи той води до Живота нормалния. А че няма да се върнат – голяма работа, важното е да се реализират децата. 

Този път ни отнема всичко и няма кой да го прокълне пуст да опустее – колкото да кажем нещо на раздяла, колкото да не е без хич. Трудни сме за разбиране понякога, брате. 

Трудно, брате, се живее сред проституция безотечествена. Която ненавижда произхода си и иска в паспорта й да пише „гражданин на света”. Която презира народа си и работи за пълната му подмяна. Но задължително, разбира се, с идеологическа обосновка – дали ще е интернационализация, дали ще е глобализация, дали няма да се върнем към ислямизацията.

Така живеем ний, брате – от курва на курва и от век на век. Вековете се сменят, курвите не се променят, само се сменят според сезоните. Ако изчезнат окончателно, може би ще се затрият и всички останали. Може би те са тотемът на вечното ни оцеляване.

 Виж още от Истината »

Колко е скъпо да си студент в България...

Колко е скъпо да си студент в България...

За никого не е тайна, че университетските такси в България не спират да растат. Някои университети в Западна Европа предлагат безплатно образование, а други за сметка на това са много високо платени. Българските висши училища не предлагат безплатно учение, въпреки слабия икономически статус на народа. Но въпросът днес е – може ли средностатистическият българин да осигури висше образование на своето дете?

09 September 2017

Чакали

Чакали

Либералната сган постепенно взе да се обособява. Всичко се случи през последните две години. Всеки от нашествениците тогава носеше смартфон в ръка, по който получаваше инструкции какво да прави. Беше истинска война. В момента е затишие само. Преди буря. И на пропагандния фронт, и по границите.

01 September 2017

Равносметката.

Равносметката.

Във Видин бежански центрове няма. Самите ние сме превърнати в бежанци и мигранти. Половината вече избягаха, или бяха прокудени. И чужди терористи няма. Терористи са собствените ни управници. И без войни, природни бедствия и епидемии, селата и градовете ни са като след бомбардировки. Войница - 46 жители. Ботево - 38 жители, Симеоново - 42 жители, Въртоп - 39 жители, Гайтанци - 37 жители, Търняне - 88 жители, Пешаково - 34 жители, Долен Бошняк - 29 жители... това са една трета от селата в община Видин.

27 August 2017

Коментари


Специален коментар