СМЕСЕН MAGAZINE - Нещата, които искате да знаете.

Лияна Панделиева: „Живеем в тежко криминализирано общество“

26 July 2017   0

Автор Лентата

От профила на журналистката във Фейсбук

Лияна Панделиева: „Живеем в тежко криминализирано общество“

Днес премахнах от листата с приятели човекоподобно, според което щом две жени са пребити посред бял ден, то те са си го заслужили. Пак днес премахнах друг примитив, според когото катастрофата на 19-годишно момиче, което е нечия дъщеря, е "видов" ден. Така преди няколко години се намериха уродливи същества, които определиха като заслужена смъртта на детето на българския президент.

Хайде да видим какво ще измислят сега многознаещите съдници на всички и всичко за нападението на един всеизвестно свестен, културен и всякак приятен човек като журналиста Иво Никодимов?

Ние живеем в тежко криминализирано общество с отлични отчети от страна на вътрешното ведомство. Там всичко се подобрява с всеки изминал ден.Виж още от СМЕСЕН MAGAZINE »

Не, Европа не е ОК!

Не, Европа не е ОК!

Реално за 2015 броят на жертвите е над 300. За 2016- близо 300. И само към момента за 2017 жертвите достигат 120, броят на ранените - около 500. А годината едва я преполовихме. За всеобща картина бих добавила, че само за последните 30 дена световната статистика показва, че има над 1,100 убити и още толкова ранени от ислямистки терористични акции. За 30 дена. Просто цифри, а?

20 August 2017

Паскал Брюкнер: Ислямът трябва да се избави от своите демони

Паскал Брюкнер: Ислямът трябва да се избави от своите демони

“Нещата трябва да се назовават. Изправени сме болест вътре в исляма. Тази религия редовно произвежда поколения от воини, готови да пожертват живота си за славата на Бог. “Аллах акбар” се превърна в смъртен вик. Както каза неотдавна сирийският поет Адонис, “арабската цивилизация е на път да умре”. Да се надяваме, че се лъже, но е вярно, че ислямът изглежда въвлечен в смъртоносен уклон, навсякъде където преобладава”.

19 August 2017

Коментари


Специален коментар