Истината - Зад това, което знаем

Да тричаме българския комплексар

29 July 2017   0

Автор Гергана Шумкова

Да тричаме българския комплексар

В началото на всеки сезон общините в България трябва да пръскат с отрова по парковете и градинките, както за дребни вредители така и за едри български комплексари. Те са онези мутирали едноклетъчни, които живеят, за да мразят и мразят, за да живеят.

Те са онези паразити, които имат нужда да наказват света, заради собствената си неудоволетвореност. Тяхното щастие е скрито в чуждата болка, а силата им е да нараняват беззащитните.

И понеже „демокрацията” в България дава право на всеки полу-идиот да се държи като завършен идиот, нашите земи се оказват идеално място за развиването на новото хоби сред „добре” отгледаните изроди  в страната ни, което е рязане на краченца на кученца и тормозене на всякакъв вид бездомни  животни.

Членувам в различни групи във Фейсбук, които са в помощ на улични животни, станали жертва на ТБК (типичният българки комплексар) и преди няколко дни, след като видях поредните снимки на умишлено ослепена котка реших просто да се отпиша от всички страници, защото не издържах на гледката.

След това обаче се отазах, защото това е начинът да си наясно каква е действителността в България. Тя не е „На кафе” с Гала, нито дупарата на Гери- Никол, тя за съжаление не е дори и средният пръст на Сузанита Мурад.

Действителността в България е ТБГ (типичният българки комплексар).

Той, за съжаление, не може да бъде разпознат лесно, защото няма пол, не е циганин или горд български патриот. Той може вежливо да ви поздрави, докато слиза по стълбите и на път за работа да вкара един шут на уличния помияр, защото той мрази помияра в себе си, но не му стиска да си посегне.

Той може да ви предреди в магазина, защото бърза да наказва улични котки.

Той не е педал или виден мачо, защото неговата сексуалност е скрита в садизма над беззащитните, над тези, които няма как и на кого да се оплачат.

И понеже аз съм от така наречените „деца на демокрацията”, политкоректното време, в което израснах ми отне мечтата за смъртно наказание над всеки изрод, убил или наранил тежко живо създание.

Смятам, че е честно същата тази демокрация да ни даде възможност да ТРИЧАМЕ ВСЕКИ, КОЙТО СМЯТА, ЧЕ ИМА ПРАВО ДА НАКАЗВА САДИСТИЧНО ДРУГ, ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ.

Ако има ад за животни, то той несъмнено се намира в България, една страна с много хора и малко човеци!

 Виж още от Истината »

ВРЕМЕТО ЛИ Е СПРЯЛО, НИЕ ЛИ СМЕ ТРЪГНАЛИ НА ЗАДЕН ХОД?

ВРЕМЕТО ЛИ Е СПРЯЛО, НИЕ ЛИ СМЕ ТРЪГНАЛИ НА ЗАДЕН ХОД?

Факт е обаче, че чалгарската кючекчийница се шири по шантаните, както в София, така и по Черноморието, че и по цяло българско. Кой е казал и кога, че този 21 век за нас, българите, трябва да бъде чалгаджийски век? Кой е казал, че простофилията и мутризацията на държавата ни е средата, в която ще трябва да живеем?

14 August 2017

Феноменът Симеон Велики: между историческите факти и националните комплекси

Феноменът Симеон Велики: между историческите факти и националните комплекси

Фактът, че българите най-малко от 5 до 11 век са възприемани като устроители и пазители на границите в Европа засега е малко известен и като цяло се цитира без връзка с цялостната последователна военно-политическа програма на средновековна България.

13 August 2017

Световният маниак вярва в българския дух

Световният маниак вярва в българския дух

Кое друго посолство може да е толкова самонадеяно, че без да пита, започва да повдига духа на чужд народ. Представете си Турция, която ни познава много повече, да повярва също така силно в българския дух и да презентира със свой колаж „Човекът, който ще промени България”. Дали няма да се съмняваме повече, отколкото се съмнявахме в Местан.

05 August 2017

Коментари


Специален коментар