Да тричаме българския комплексар

Да тричаме българския комплексар
29-07-2017г.
85
Гергана Шумкова

В началото на всеки сезон общините в България трябва да пръскат с отрова по парковете и градинките, както за дребни вредители и насекоми така и за едри български комплексари. Те са онези мутирали едноклетъчни, които живеят, за да мразят и мразят, за да живеят.

Те са онези паразити, които имат нужда да наказват света, заради собствената си неудоволетвореност. Тяхното щастие е скрито в чуждата болка, а силата им е да нараняват беззащитните.

И понеже „демокрацията” в България дава право на всеки полу-идиот да се държи като завършен идиот, нашите земи се оказват идеално място за развиването на новото хоби сред „добре” отгледаните изроди  в страната ни, което е рязане на краченца на кученца и тормозене на всякакъв вид бездомни  животни.

Членувам в различни групи във Фейсбук, които са в помощ на улични животни, станали жертва на ТБК (типичният българки комплексар) и преди няколко дни, след като видях поредните снимки на умишлено ослепена котка реших просто да се отпиша от всички страници, защото не издържах на гледката.

След това обаче се отазах, защото това е начинът да си наясно каква е действителността в България. Тя не е „На кафе” с Гала, нито дупарата на Гери- Никол, тя за съжаление не е дори и средният пръст на Сузанита Мурад.

Действителността в България е ТБГ (типичният българки комплексар).

Той, за съжаление, не може да бъде разпознат лесно, защото няма пол, не е циганин или горд български патриот. Той може вежливо да ви поздрави, докато слиза по стълбите и на път за работа да вкара един шут на уличния помияр, защото той мрази помияра в себе си, но не му стиска да си посегне.

Той може да ви предреди в магазина, защото бърза да наказва улични котки.

Той не е педал или виден мачо, защото неговата сексуалност е скрита в садизма над беззащитните, над тези, които няма как и на кого да се оплачат.

И понеже аз съм от така наречените „деца на демокрацията”, политкоректното време, в което израснах ми отне мечтата за смъртно наказание над всеки изрод, убил или наранил тежко живо създание.

Смятам, че е честно същата тази демокрация да ни даде възможност да ТРИЧАМЕ ВСЕКИ, КОЙТО СМЯТА, ЧЕ ИМА ПРАВО ДА НАКАЗВА САДИСТИЧНО ДРУГ, ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ НЕУДОВЛЕТВОРЕНОСТ.

Ако има ад за животни, то той несъмнено се намира в България, една страна с много хора и малко човеци!

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.