СМЕСЕН MAGAZINE - Нещата, които искате да знаете.

Това е жената, за която цяла Варна знае, но никой не иска да среща!

07 August 2017   0

Автор Лентата

Това е жената, за която цяла Варна знае, но никой не иска да среща!

На снимките виждате жената, която обикаля нощно време във Варна и чупи чистачките и огледалата на паркираните в района на „Червен площад“ коли.

Жителите на Варна вече се организират да намерят извършителката, за която се знае, че вандалства между 3 и 4 часа през нощта. Обикаля района и троши автомобилите наред.

Последно жената е забелязана в нощта на 4 август, а по снимките е установено, че жената проверява и дали има отворени помещения, в които да влезе –  кадрите вече се разпространяват в социалните мрежи с призив – ако познавате тази жена и имате информация за нея, сигнализирайте.

Така че – ако разпознавате русата жена от снимките  – моля да се свържете с нас.Виж още от СМЕСЕН MAGAZINE »

Не, Европа не е ОК!

Не, Европа не е ОК!

Реално за 2015 броят на жертвите е над 300. За 2016- близо 300. И само към момента за 2017 жертвите достигат 120, броят на ранените - около 500. А годината едва я преполовихме. За всеобща картина бих добавила, че само за последните 30 дена световната статистика показва, че има над 1,100 убити и още толкова ранени от ислямистки терористични акции. За 30 дена. Просто цифри, а?

20 August 2017

Паскал Брюкнер: Ислямът трябва да се избави от своите демони

Паскал Брюкнер: Ислямът трябва да се избави от своите демони

“Нещата трябва да се назовават. Изправени сме болест вътре в исляма. Тази религия редовно произвежда поколения от воини, готови да пожертват живота си за славата на Бог. “Аллах акбар” се превърна в смъртен вик. Както каза неотдавна сирийският поет Адонис, “арабската цивилизация е на път да умре”. Да се надяваме, че се лъже, но е вярно, че ислямът изглежда въвлечен в смъртоносен уклон, навсякъде където преобладава”.

19 August 2017

Коментари


Специален коментар