ПОГРЕБЕНИЕТО НА НИКОЛ. (ВНИМАНИЕ: СНИМКОВ МАТЕРИАЛ)

ПОГРЕБЕНИЕТО НА НИКОЛ. (ВНИМАНИЕ: СНИМКОВ МАТЕРИАЛ)
23-08-2017г.
314
Лентата

Това е репортаж от погребението на Никол (11 г.), убита по жесток начин от друго дете на 15 г. - обвинения за убийството Иван Иванов. Към репортажа има снимков материал от погребението. Ако не желаете да виждате снимки - моля не отваряйте този текст. И не четете по-надолу.

***

Припомняме, че 11-годишното момиче Никол от Бургас бе убита жестоко с нож в  асансьор на бургския квартал "Меден рудник". Смъртта си тя е намерила от ръката на друго дете - 15-годишния Иван, с когото са се запознали в социалната мрежа.

Никол е имала много контакти във Фейсбук - 3000 хиляди приятели и почти хиляда последователи.

От прокуратурата коментираха тези факти като - белег за двойнствен живот. 

В момента се работи по няколко версии за мотивите за убийството и какво точно се е случило.

Майката на обвинения за убийството на Иван - Донка, вече оправда сина си, като каза, че той е неспособен да използва нож и е кротко момче...

Сред множеството виртуални познати и приятели на Никол обаче се прокрадва друга версия, по която полицията още не работи, а именно - че при убийството е имало трети човек. Източникът на тази информация е  приятелка на Никол, която казва, че е била заедно с нея, Иван и още едно момче в "Меден рудник". После въпросната приятелка си е тръгнала и е оставила Никола с Иван и другото момче. После се е случило ужасяващото убийство.

Работата по версиите продължава.

Но днес, в 11 часът бе погребението на Никол. Близките й я изпратиха и някои от тях публикуваха снимките, които виждате.

Снимките са страшни.

По-страшно ще е обаче, ако ОТНОВО забравим тази трагедия и я оставим да угасне незабележимо.

Защото, когато пренебрегваш ненормалното и ужаса, той не изчезва. Просто чака следващата си жертва.

Не е редно да го допускаме...

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.