Новини от Саудитска харемска лига

Новини от Саудитска харемска лига
14-09-2017г.
14
Лентата

Последни трансферни новини, Саудитска харемска лига:

*Най-богатият харем в страната, Сауд Юнайтед, счупи собствения си клубен рекорд, като закупи бразилска танцьорка за 220 камили, 15 позлатени килима и 7 тона фурми

*Друг кандидат за титлата, Уахаб Сити, обяви че търси заместник на харемския си капитан, която бе пребита с камъни, защото си показала косата на публично място. Набелязани са 20-30 момичета от Бангладеш на възраст между 13 и 15 години.

*В същото време, миналогодишният шампион на страната, Реал Салафид, показа новите екипи на харема, елегантни черни никаби, които деликатно покриват цялото тяло, а оригинална цепка във формата на ятаган, разкрива част от очите.

* Според специалният български пратеник Р.Т., отразяващ процесите в харемската лига, жените вътре в харема могат да се разхождат по бикини. Носят се слухове и за изграждане на курорт с бикини, които да радват почесващите се по брадите саудитци, които всяка година са шампиони по гледане на порно - според статистиките на порнтюб и подобните.

*Друг харесмски франчайз, Ибн Сауд Роувърс, пенсионира 15 женски, и ги прати в по-долна дивизия - в Гилдията на готвачките в бурки, Кухненска лига.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.