А БОРИСОВ – ЦЕЛИЯТ В БЯЛО

А БОРИСОВ – ЦЕЛИЯТ В БЯЛО
10-11-2022г.
0
Елена Гунчева-Гривова

Лицето на корупцията в България се оказа една сама крехка жена, която беше години наред влачена пред медиите с пранги на краката и ползвана за сплашване. Окончателно справедливият български съд реши, че тя е най-големият корупционер на територията и трябва да лежи седем години. Ето, преборихме корупцията, изтръгнахме я из корен, значи!

По света отдавна думата корупция и България са синоними. Явно поради недобра осведоменост обаче чужденците не свързват огромната корупция на територията ни с Иванчева. Много странно! И още по-странно говорят за ГЕРБ, за Борисов, за Аврамов, за Суджукгейт, за АМ „Хемус“, за летище София, за митниците и т.н. Няма таквоз нещо! Тринадесет години при ГЕРБ корупцията беше само в район Младост при Иванчева. По чиста случайност тя беше извън управляващата коалиция и още по-случайно се опита да пресече нормални, традиционни практики в общината. Само тези, които не знаят как стоят нещата, казват, че тези практики са порочни и корупционни. Тя се опита да приложи закона и да попречи на законно завзелите властта да захлебят покрай работата си. Нещо, което по нашите географски ширини не се прощава. И не й простиха!

Явно шкафчетата с пачки и кюлчета, АМ „Хемус“, Суджукгейт и прочие неща са само набеждаване на чистите и бели ангели от ГЕРБ. Няма таквоз нещо! Вие сте геврек!

Борисов е един невинен, решен целият в бяло, държавник, който си е заделял от закуските, за да придобие имотите си и да си позволи начина си на живот. Той не е крал никога в живота си! Ама един лев не е крал, бе! Няма и къща в Барселона, няма таквоз нещо. И дете няма и миска няма! Това са го измислили душманите, които си нямат такива! Невинни са и всички останали, които в една нормална държава вместо с костюми по телевизиите, щяха да се разхождат с раирани костюми в двора на затвора. Както ни учеха по наказателно право – престъпник е само този, който е осъден с влязла в сила присъда. Другите са ангели невинни.

Всъщност днешната присъда е УРОК. И НАЗИДАНИЕ. За всеки, който си въобразява, че може да промени системата. За всеки, който не спазва правилата на играта в политиката. За всеки, който си въобразява, че интересите на народа стоят над интересите на някой наш човек, сложен на интересен властови пост. За всеки, който си мисли, че може да се спре корупцията и престъпността в България. Назидание! Назидание за мислещите, че можеш да влезеш невинен и честен в политиката и да промениш нещо. Назидание за тези, които смятат, че политиката ще ги остави неокаляни.

Погледнете добре лицето на Иванчева. Това е лицето на корупцията в България. Лицето на наглостта, арогантността, корупцията, кражбите и престъпленията, е в Банкя. Целият в бяло!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.