Ако тогава не си крещял, а днес страдаш шумно, значи си просто подлец

Ако тогава не си крещял, а днес страдаш шумно, значи си просто подлец
11-10-2022г.
0
Ирини Зикидис

Никой нормален човек не се радва на украинските жертви. Никой нормален човек не се радва на каквито и да било жертви, независимо от това, за коя война става дума. Никой. Войната тепърва става грозна, а касапницата - жестока, и ако имаш поне грам морал, не можеш да се забавляваш с нечия смърт, особено на цивилни. 
Също така, ако имаш грам морал, няма как да си мълчал, когато бяха заклани арменските войничета от азерите. Когато бяха изгорени живи в клетка жените-язиди в Сирия. Когато беше изядено сърцето на сирийското войниче и когато беше отрязана главата на дете от “умерените бунтовници”. Когато светска Сирия беше нападната от ислямисткия тумор и потъна в кръв за 11 дълги, мъчителни години. Със стотици хиляди избити, изнасилени, поругани, погубени завинаги. Защото големият й грях бяха апетитните й ресурси и светският й президент.
Ако тогава си мълчал... Ако тогава неправдата не е блъскала по слепоочията ти… Ако тогава не си крещял, а днес страдаш шумно, значи си просто подлец, който си е затварял очите за ужаса, в името на “демократичния азерски газ” и “атлантическите ценности”. 
А за подлеците има специално място в Ада.
P.S. Изблиците на избирателното съчувствие и прояви на спорадичен хуманизъм, обилно демонстрирани в наше време, са един от най-отчетливите признаци за дълбокото лицемерие и пълната вътрешна деградация на именно тези, които са си присвоили правото да задават морално-етичните норми на нашия свят. Същите, занимаващи се денонощно с истеричен virtue signaling и издаващи морални присъди от позицията на своето непоклатимо "морално превъзходство".

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.