Лицето на новите леви

Лицето на новите леви

Нямаше кой да каже на левите преди 100 години, че са идиоти. И днес няма кой да каже на днешните леви, че са жалко подобие на онази старата кървава идея за справедливост, лишена от всякаква справедливост. Новите леви днес са на власт с еко идеологията си, джендър бълнуванията си, с нечестивата лакомия да програмират децата така както нито един фашист или комунист не е мечтал.

Мозайка от Бузлуджа беше обявена за продан в Ebay!

Мозайка от Бузлуджа беше обявена за продан в Ebay!

В социалните мрежи се появи скрийншот на обява от сайта за продажби Ebay, в която се вижда, че мозаечни камъчета от пода на паметника Бузлужда са пуснати за продан. Обявата беше докладвана от възмутените потребители и вече е свалена от сайта. Човекът, който я е качил, е написал, че продава седем парчета от мозайката. Обявил им е цена от 9,99 долара (приблизително 16,23 лева).

Произход на видовете: Бебе в епруветка

Произход на видовете: Бебе в епруветка

Много хора ми възразяват, че биха предпочели да нямат семейство, защото детството им е било толкова мъчително. Но те поне познават корените си, тази точка на произход, от който се изгражда една човешка, социална история. Аз, от моя страна, не чувствам никаква принадлежност, никаква привързаност - освен децата ми - и задълженията ми се свеждат до справедливостта и морала. Аз съм остров насред океана.