ЛИЛИ ИВАНОВА - ТУР 2020

ЛИЛИ ИВАНОВА - ТУР 2020

Концертите ще бъдат в най-големите спортни зали във Видин, Бургас, Сливен, Гоце Делчев, Самоков, Пазарджик, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе и Благоевград. Летните театри във Варна, Плевен и античният театър в Пловдив. София - в зала 1 на НДК на 27 и 28 ноември. През юли програмата на ТУР 2020 ще бъде представена и на откритата лятна сцена в ресторант „Лебед“, Панчарево.

Детето като собственост на държавата

Детето като собственост на държавата

Защото Сиана бе взета и никога не беше върната на майка си, така въртяха сукаха тая пуста реинтеграция, че тя не се осъществи. Минаха години, момичето загуби надежда, живееше все така в бедност, държавата не й помогна с нищо, въпреки нейните молби и накрая просто тя реши, че може би ако някой осинови детето ще е по-добре за него.

Carpe diem

Carpe diem

Carpe diem е популярен израз на латински от поема на Хораций. В превод означава „грабни момента“, „живей днес“. Carpe означава „вдигам, отскубвам, събирам“, но Хораций използва думата като „наслаждавам се, използвам“. Във филма „Обществото на мъртвите поети“ тази фраза играе съществена роля. Също така съществуват много песни с това заглавие. Изразът може да се види като надпис на слънчеви часовници.