Загуба на време (ВИДЕО)

Загуба на време (ВИДЕО)

Миналата седмица ми беше направен тест, след като съм присъствал на мероприятие, където двама души са дали положителни резултати за COVID-19. Съобщава ми се по телефона (от инспектор на РЗИ), че съм с положителен резултат... С оглед на това, че нямам никакви оплаквания и симптоми, в петък си направих тест - в частна лаборатория, резултатите станаха готови днес и съм – ОТРИЦАТЕЛЕН! Сега, никой не може да ми върне загубените дни, в които съм стоял като затворник вкъщи... Отказвам обаче да бъда използван като част от статистиката „болни/заразени с COVID-19“ и някой да получава облаги от страха на хората!

Възпитание на изразяването – сбъднатото пророчество на Оруел

Възпитание на изразяването – сбъднатото пророчество на Оруел

През 1949 г. английският писател Джордж Оруел публикува написания си през 1948 г. роман „1984” – антиутопия, в която действието се развива във въображаемата свръхдържава Океания, включваща териториите в Западното полукълбо, Британските острови, Австралазия, Полинезия и Южна Африка. Океания е поставена под пълния контрол на Партията, чийто лидер Големия брат – всезнаещ, всемогъщ, вездесъщ – наблюдава всичко и всички в държавата, макар в действителност да не съществува. Основният стремеж на Партията е пълната власт. Свободата на словото е престъпление; престъпление е дори свободата на мисълта, преследвана от Полицията на мисълта, а практикуващите тази „порочна” практика са обявени за мислопрестъпници.

Независимите?

Независимите?

Журналисти-ГЕРБ - в "Бедрум" на Слънчев бряг, 27 юни. Горе отляво-надясно - Кузман Илиев и Владимир Сиркаров, водещи на "Плюс-минус" по Нова телевизия, до тях Александър Владимиров - "Канал 3" (същият е и общински съветник от ГЕРБ във Враца), Димитър Вучев - водещ на "Бизнес дейли" по ТВ Европа и общински съветник от ГЕРБ в София,.вдясно - Михаил Кръстев от ТВ Европа. Долу в средата е Никола Филипов от ТВ Европа, вдясно Георги Харизанов ТВ Европа.