Насила хубост не става, а и да става - не бива

Насила хубост не става, а и да става - не бива

Двама заможни хомосексуала, на страниците на Дейли мейл (и не само там), гордо показват ултразвуково изображение на бъдещото си бебе. Първата ми реакция е - кой от двамата е бременен? После се сещам, че плодът и матката е на жена. Жената е оставена зад кадър - ни име, ни местоживеене, ни възраст - просто я няма в цялата тази умилителна картина на семейно щастие. И ми става тъжно - до там ли я докарахме?

Проф. Сергей Капица - Грешим, когато помпаме национални страсти

Проф. Сергей Капица - Грешим, когато помпаме национални страсти

Особено грешим, като помпаме национални страсти. А общото между нас е много повече. Немският теолог Кюнг, който се занимава със сравнително религиознание, твърди, че всички религии в съдържанието си са еднакви – трябва да се уважават животът и човекът, а всичко останало, касаещо евреите или мюсюлманите, будистите или християните, са епизоди от най-новата история.

Евтиният клонинг на любовта

Евтиният клонинг на любовта

Имат високо самочувствие. Знаят, че за това, за което се работи дълги години, те трябва да направят минимално усилие - да продадат вагината си. Те знаят как и на кого да я продадат. Или се научават. Не знам. Добре де...щом се продава, от кого се купува? Мъже, кажете, защо си давате парите на жени, които са безкрайно прости и не ви обичат? Защо позволявате да си лягат до вас? Те са една голяма лъжа. И отвън и отвътре.