Речта на Земур: Франция вече не е Франция

Речта на Земур: Франция вече не е Франция

Да, трябва да върнем властта на хората! Вземете го от малцинствата, които никога не спират да тиранизират мнозинството, и от съдиите, които подменят управлението на народа от хората за хората. В продължение на десетилетия нашите управници отдясно и отляво ни водеха по този фатален път на упадък и дегенерация.

„ОМИКРОНОВАТА” ИСТЕРИЯ

„ОМИКРОНОВАТА” ИСТЕРИЯ

Омикроновата „вариантна” медийна истерия е поредната в сагата КОВИД 19. Това не е нищо друго, освен психологическа терористична операция в стил Оруел 1984, която е проектирана да държи населението на света поробено и послушно, докато терористичните правителства изпълняват своите програми за глобално обезлюдяване и геноцид.

НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ този!

НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ този!

Мафията си има много бухалки и много слуги. Гешев трябва да си ходи, но както ми каза един приятел преди няколко дни „Гешев се роди в търбуха на Цацаров, а Цацаров се роди в търбуха на Пееески заченат от Борисов”. Значи Цацаров се явява майка на Гешев, а Пеевски и Буда са му баба и дядо по майчина линия. Махнем ли Гешев и оставим родителите му, то те ще си „родят” нови гешевчета.

Унгария си има достойни академици, които се борят с диктатурите. Ние имаме Герджиков

Унгария си има достойни академици, които се борят с диктатурите. Ние имаме Герджиков

В Унгария достойните университетски преподаватели подават подават оставки заради цензура от Виктор Орбан и правителството му. У нас университетите се използват за политически цели, а един ректор без свян се кандидатира за президент, получи подкрепата на партия със сринато доверие и компрометиран лидер и накрая се върна в същия употребен университет.