Краят на безумията

Краят на безумията

Последните няколко дни ми се налага да споря с познати и непознати, твърдящи, че това с Коронавируса било гигантска конспирация на световния елит/правителството в сянка/, за да се прекрои света и да се изсмучат парите на "работещите бедни". Отровеното общество на oтворените общества не само се разпада пред очите ни, ами както изглежда центърът на сорощината - Ню Йорк се превръща в най-опасното място за оцеляване по време на пандемията.

Чакането свърши. Битката започна!

Чакането свърши. Битката започна!

Здравните системи в цял свят се подготвят буквално за война. Биологична война. Такава в природата се води ежедневно. Защото оцеляването на видовете понякога минава през унищожаването на други такива. Такава ние медиците водим с различни други организми всеки ден. Повярвайте по един или друг начин медицината е част от живота ми откакто се помня. Като трето поколение медик, обаче не си спомням някога да е имало дори и някакво малко подобие на ситуацията в момента.

Къде бъркам?

Къде бъркам?

И така ще попитам тук, защото от щаба най-много да ми се изрепчат. Имаме вече излекувани. В тялото им щъкат антитела. Същите тези антитела, които биха уловили и позитивирали коронавирусните антигени. ТОЛКОВА ЛИ НЯМАМЕ НАУЧЕН ИНСТИТУТ ИЛИ ЛАБОРАТОРИЯ в България, която да ги извлече, да ги намножи и да направи чувствителни антигенни тестове?