Затварят път около Търново

Затварят път около Търново

Затварят път около Търново с бетонни постаменти. Има още един вариант да се мине - през с.Присово, но е хубаво да се предупреждава. Нито една медия не пише нищо по въпроса. Кметът и медиите не са съобщили нищо. Някой знае ли нещо по въпроса?

ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН

ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ИЗЛИЗАНЕ НАВЪН

От 25 март важи нова декларация, която вече е публикувана от МВР във формат docx и може да се запълва в текстообработваща програма. Съгласно новите правила органите на реда вече ще събират и проверяват декларациите, така че отпечатайте си достатъчно бройки ако планирате да пътувате по неотложни причини.

Ползите от епидемията

Ползите от епидемията

Силно се надявам тази криза да направи всички ни, цялото човечество, поне малко по-смирени. Ние не контролираме живота, не контролираме планетата, не контролираме абсолютно нищо на 100%. Природата може да ни пречупи с един замах, който за нея е незабележимо помръдване, част от безкрайната статистика на геоложките времена...

Руски комплекс, който е изпратен за борба с вируса

Руски комплекс, който е изпратен за борба с вируса

Италианците помолиха руснаците да им помогнат в битката срещу коронавируса. Шойгу изпрати негови хора и негово оборудване. В Италия е дислоциран руски многофункционален модулен комплекс за анализ на патогенни биологически материали (агенти) и поддръжка за вземане на решения от оперативни групи на Министерството на отбраната на Русия.

Вирусът не поваля само възрастни хора

Вирусът не поваля само възрастни хора

Знайте, че не е истина, че вирусът поваля само възрастни хора. Младите трябва да бъдат изключително отговорни към ситуацията и да спазват стриктно указанията на властите и щаба. Непременно им кажи това. Не подценавайте бедата.