Васил Божков: Вече елиминираха половината гласоподаватели

Васил Божков: Вече елиминираха половината гласоподаватели

Предизборният пазарлък започна. Вече елиминираха половината гласоподаватели /българите, живеещи в чужбина/, които не могат да купят или уплашат. Не слушайте какво говорят, гледайте какво правят. #БъдетеСмели

Инагурация зад бодлива тел

Инагурация зад бодлива тел

На 20 януари според 20-та поправка в американската конституция, точно в 12,00 ч. по обяд изтича мандатът на предходния американски президент и встъпва в длъжност новоизбраният, след като е положил предвидената в конституцията клетва. Тази процедура е известна с английския термин „инагурация", за който се смята, че произхожда от латинското augur (авгур). Така в древен Рим са наричали жреците, които по полета на птиците в небето са предсказвали съдбата на важни държавни начинания.

Франция прие харта за принципи на исляма в страната

Франция прие харта за принципи на исляма в страната

Френският съвет на мюсюлманската вяра одобри харта за принципите на исляма, за която настояваше правителството, съобщи Франс прес. Оснвен инициатор за създаването ѝ беше президентът Еманюел Макрон, който се обяви за премахването на екстремизма и спазването на принципа на секуларизма в страната. Повод за искането на Елисейския дворец през ноември стана убийството на учителя Самюел Пати. Преди да бъде убит той стана обект на заплахи, защото показа карикатури на пророка Мохамед по време на урок за свободата на словото.

Пламен Бобоков незаконно е арестуван от МВР на 9 юли м.г., налице е произвол, обяви съдът

Пламен Бобоков незаконно е арестуван от МВР на 9 юли м.г., налице е произвол, обяви съдът

Специализираната прокуратура обвини Пламен Бобоков и Пламен Узунов за “престъпен сговор” по чл. 321, ал. 6 НК, който бил за търговия с влияние и престъпления по служба, както и отделно за престъпление по служба по чл. 282, ал.2, от което настъпили значителни вреди – уронен бил престижът на президентската институция. В схемата на прокуратурата Узунов е извършител, а Бобоков подбудител. Като цялата конструкция се свеждашe до предавана (чрез мобилно приложение) информация за ситуацията в Либия и Украйна, с която бизнесменът не можел да се сдобие “по правомерен начин”. Maĸap чe пoвeчeтo “пoвepитeлни” дaнни ca пyблиĸaции нa БTA.

СЕКСИСТКИ ДЕЛИРИУМ

СЕКСИСТКИ ДЕЛИРИУМ

Искам и аз да мога да подсвирквам след мъжете! Искам и аз да мога да пиша zdr под снимката на всеки мъж, който става и на тези, които не стават, ей така, за престиж! Искам и аз да мога да пошляпвам мъжете по дупетата! Искам и аз да мога да ги въртя по няколко наведнъж. Искам и аз да мога да изглеждам нелепо като говоря с мъж и това да е само в мой плюс.