Помислете за това! (ВИДЕО)

Помислете за това! (ВИДЕО)

На всички гневни, че не могат да отидат на време на работа "за да изхранват децата си", ще припомня, че и Ботев е възпрепятствал едни хора на "Радецки". Следващият път, ако спрете на 2-ри юни по време на сирените, бързайки за работа или ви се наложи да пеете "Тих Бял Дунав", помислете за това!

Коя нова партия ще излезе срещу Борисов на избори?

Коя нова партия ще излезе срещу Борисов на избори?

Мълчанието на Слави Трифонов, лидер на нова партия, на която доста хора възлагаха надежди, е необяснимо. Той губи с всеки изминал ден. Телевизията му се държи опозиционно, но партията мълчи, не е ясно на какво разчита. Чака редовни избори? Коя нова партия ще излезе срещу Борисов на избори? А на Борисов номерът му сега е - "Да се обединим срещу кризата" - Я елате пиленца при батко - под крилото му.

ARD: Българите са изоставени от ЕС срещу едно корумпирано правителство

ARD: Българите са изоставени от ЕС срещу едно корумпирано правителство

Много пари от наскоро приключилия Съвет на ЕС трябва да бъдат насочени и към България – най-бедната държава от ЕС и заемаща челно място по корупция. Така започва репортаж на германската телевизия ARD от 26 юли. Репортерът разказва, че правителството на Бойко Борисов е трябвало да се сблъска за пореден път с вот на недоверие. От седмици гневни българи са излезли по улиците на София и протестират срещу правителството си. Опасенията им са, че с милиардите от Брюксел ще бъде злоупотребено. Коментарът е, че скоро пред Министерския съвет в София няма да настъпи спокойствие. Напротив. Прави впечатление, че много млади хора вземат участие в демонстрациите. Те обвиняват правителството в корупция и връзки с мафиотски структури.

Валерия Велева: Хайде, поне бъдете мъже!

Валерия Велева: Хайде, поне бъдете мъже!

Сякаш в ГЕРБ живеят по други морални закони, имат друга ценностна система, която позволява каруцарския език, вулгарното отношение, псувните дори и към жените, отказа да поемеш отговорност и да се ИЗВИНИШ. И ако тази простащина се случваше в някаква приятелска компания, ще кажем – това си е тяхна работа, така са ги (не) възпитали. Но това отвратително поведение е между хора на върха на държавата, където срам и отговорност очевидно няма.