Новото преселение на народите

Новото преселение на народите

Хората се питат - защо се прави всичко това? Кому е нужно ново преселение на народите? Отговорът дава самият Джордж Сорос в едно интервю отпреди няколко години - суверенната държава е несъвместима с отворените глобални пазари. Цялата тази глобална миграционна вакханалия има една цел - да разруши суверенната държава като явление и да осигури пълна глобална власт на наднационални структури като картели, корпорации, банки, и прочее.

Българска безпаметност

Българска безпаметност

В любимия ми тролей 2. Шофьорът ни сваля на "Гурко" с думите, че е спряно движението към паметника Левски. Тридесетина годишен мъж, с истинско недоумение го пита: "Ама защо, няк`ва катастрофа ли е станала?" Станала е, мисля си, отдавна е станала.

Борбата срещу антифашисткото движение в цифри

Борбата срещу антифашисткото движение в цифри

За борба срещу антифашисткото движение са изразходвани 197 586 286 лева, като от тях 63 милиона са дадени за награда за убити партизани и ятаци. Цифрите за жертвите и паричните средства показват как „демократичните” буржоазни правителства и монархията са се борили с политическите си противници от 1923 до 1944 г.

J’accuse!* Търсенето на несправедливостта

J’accuse!* Търсенето на несправедливостта

Първите, които се присъединяват към тълпата, за да призоват към незабавно отмъщение, са тези, които се смятат за най-праведни, най-либерални, най-отдадени на справедливостта и „човешките права.“ Но всичко това е само мода на времето. Те се преструват, че вярват в правилното и доброто, защото нямат реална представа за това кое е правилно, за това кое е добро. „Око за око, зъб за зъб“ е техния призив и те пренебрегват справедливостта, съдебните процеси.

Последен валс,  сбогом, любима

Последен валс, сбогом, любима

Така джендърът от мисловна конструкция съвсем по европейски се разду до социално инженерство благодарение и на международни институции, които по нищо не се различават от окръжен комитет на БКП (говоря от собствен опит от посещения и работа в Съвета на Европа).