За Криско, филхармонията и унищожителния консуматизъм

За Криско, филхармонията и унищожителния консуматизъм

Та.... възмущавам си се аз и се чудя, като как, един рап изпълнител със своята „музика“ нарочно слагам кавичките, която е дисхармонична в същността си и крайно аморална в словото и посланието си, може да се съчетае със симфоничен оркестър. Че и диригент. Сблъсъкът на самите понятия е огромен.

Чушки за 6 лева. И разговор за нашето изчезване.

Чушки за 6 лева. И разговор за нашето изчезване.

В същото време, темите на живота ни са забравени. Че сме натикани на кучето в гъза – за всяко нещо, никой не говори. Че ни продават чужди чушки за 6 лева килото, чушки!!! Че у нас да ядеш, да се храниш е въпрос на лукс. Че българските производства ги няма, за да купуваме турски домати и холандски капии – това не се коментира.

Не сме лоши хора.

Не сме лоши хора.

И ето тук, вече жестоко се ядосвам. Защото посланието на този видео клип на Азис вече сериозно започва да напомня за внушенията, финансирани и прокламирани от разни НПО-та и ЛГБТИ формации, които надъхано искат да уверят всички, че в България живеят едни адски назадничави, лоши, нетолерантни, биещи хора. Расисти и ксенофоби. Само че това не е вярно. България е дълготърпеливо място. Българите сме известни именно с търпежа си.

Уволнете властта

Уволнете властта

Властите сигурно са полудели, честно. Искам да изгледате това видео. Да видите в него, как лицето Николай Златанов, председател на общинския съвет в Казанлък, обвинява медиите, че са пуснали материалите за ромското меле в центъра на града. Унищожавали били имиджа на Казанлък, заради няколко сребърника. Вижте наглостта в очите.