Конвенцията като кръвен данък

Конвенцията като кръвен данък

Отнемането на деца, защото искат да са вегани, гей или анимационни герои вече се случва в някои страни. Мъката е огромна и непоказвана от медиите. Просто държавата на културния марксизъм бръква там , където и Хитлер не мислеше, че може да се бръкне. В различията между роднини и поколения.

РУСИЯ, прости!

РУСИЯ, прости!

Не е въпрос главата на Русия да прости. Руснаците ми се ще да разберат и да простят. Трудно е, знам, но така ми се ще да бъда разбран. И наистина опростен. Простичко - Русия, прости, ти знаеш защо и как, кой и колко обича. Другото е игра на времето, игра на спомени и временна липса на резон.

Кое е мой проблем, господин Борисов?!?

Кое е мой проблем, господин Борисов?!?

Но това е ваш проблем, вие го създадохте. Като резултат всеки, който днес ви се подмазва на екрана и в офисите на медиите - утре ще ви рита в лицето. Помнете ми думата, господин премиер. Зловещо е - те ме съдят и викат "свободата на словото си е твой проблем".

БЪЛГАРСКИЯТ ЮДА И НЕГОВАТА ВЕЛИКА СРЯДА

БЪЛГАРСКИЯТ ЮДА И НЕГОВАТА ВЕЛИКА СРЯДА

Гледам едно турско филмче по една руска телевизия. Патетичен турски говорител на фона на тържествена музика без нота ориенталско звучене разказва за великия проект АКУЮ. Първата турска атомна електрическа станция. Ердоган и Путин седят заедно, гледат филма, пред тях килими в турско синьо водят до бъдещето. Това е настроението.