Повелителят на либералния кючек

Повелителят на либералния кючек

Васко закъсня с либералния си кючек. Това не е певецът на работническата класа, това няма да е Тупак. Чалгата от музика на ракията се опитва да стане музика на ЛГБТ+. Да де, ама пиещите ракия нямат любов с либералните абревиатури. Васко си купува мелница на девети септември. Пее за различните.

ТОЙ ГО КАЗА

ТОЙ ГО КАЗА

Като истински любители на тоталитарното управление българите изобретиха ужасяващ нов строй - “демократичен, свободно избираем авторитаризъм”. Те, българите, на всички избори (не без помощта на Запада) избират един и същ човек! Човек, който е на власт вече една трета от времето на Тодор Живков. И явно смята да се мери с Тодор Живков.

ВИНАГИ ЩЕ ИМА УТРЕ

ВИНАГИ ЩЕ ИМА УТРЕ

Лентата започва да публикува поредица от емблематичните текстове на Карбовски. Първо е ред на "Пътеписите". Текстът "Винаги ще има утре" е написан през 2003 година. В него Карбовски разглежда темата за провеждането на избори в нашата държава и назовава проблемните фигури, които не правят правилния избор и довеждат до тежки проблеми за бъдещето на България.

29 ден: КАК СТЕ ДНЕС, ГОСПОДИН МОСКОВСКИ?

29 ден: КАК СТЕ ДНЕС, ГОСПОДИН МОСКОВСКИ?

Мълчите, господин министър. Лоша работа. Пиарите ви, скъпите - дали ще могат да обяснят колко важен е вашият пост и как неважен е един гладуващ старец. Толко луд, че иска у нас да не се продават книжки, шофьорски. Няма значение колко е луд гладуващият. Важно е вие да решите дали един живот е по-важен от един пост.