НАРОДЪТ ГЛЕДА

НАРОДЪТ ГЛЕДА

Народът гледа и вижда как цялата наша високомерна интелектуална зловеща пасмина на НПО-хранилка отвън дружно нападна тия дни Виктор Орбан и неговата партия Фидес. Защо му е на българския интелектуалец да се бори с тоталитариста Орбан?

Защитете гей-активистите от данъчни проверки!

Защитете гей-активистите от данъчни проверки!

Нормалността на една държава се мери по това дали законите се отнасят до всички. Днешните борци за граждански права са новите гаулайтери на демократичния режим и смятат, че са извън закона. Повод за това писане е данъчната проверка на група активисти, познати покрай няколко либерални процеса във Варна. Представете си, какво безобразие - появил се е съдия, който назначава данъчни проверки на “борци за граждански права”.

Повелителят на либералния кючек

Повелителят на либералния кючек

Васко закъсня с либералния си кючек. Това не е певецът на работническата класа, това няма да е Тупак. Чалгата от музика на ракията се опитва да стане музика на ЛГБТ+. Да де, ама пиещите ракия нямат любов с либералните абревиатури. Васко си купува мелница на девети септември. Пее за различните.

ТОЙ ГО КАЗА

ТОЙ ГО КАЗА

Като истински любители на тоталитарното управление българите изобретиха ужасяващ нов строй - “демократичен, свободно избираем авторитаризъм”. Те, българите, на всички избори (не без помощта на Запада) избират един и същ човек! Човек, който е на власт вече една трета от времето на Тодор Живков. И явно смята да се мери с Тодор Живков.

ВИНАГИ ЩЕ ИМА УТРЕ

ВИНАГИ ЩЕ ИМА УТРЕ

Лентата започва да публикува поредица от емблематичните текстове на Карбовски. Първо е ред на "Пътеписите". Текстът "Винаги ще има утре" е написан през 2003 година. В него Карбовски разглежда темата за провеждането на избори в нашата държава и назовава проблемните фигури, които не правят правилния избор и довеждат до тежки проблеми за бъдещето на България.