29 ден: КАК СТЕ ДНЕС, ГОСПОДИН МОСКОВСКИ?

29 ден: КАК СТЕ ДНЕС, ГОСПОДИН МОСКОВСКИ?

Мълчите, господин министър. Лоша работа. Пиарите ви, скъпите - дали ще могат да обяснят колко важен е вашият пост и как неважен е един гладуващ старец. Толко луд, че иска у нас да не се продават книжки, шофьорски. Няма значение колко е луд гладуващият. Важно е вие да решите дали един живот е по-важен от един пост.

ГУЗНИ ОСТРОВИ НЕГОНЕНИ БЯГАТ

ГУЗНИ ОСТРОВИ НЕГОНЕНИ БЯГАТ

Има ли остров Борисов - вече всички знаете, но защо и как повярвахте, кажете?! Защото една новина е истина в България, след като не е в новините. Една новина се потвърждава, че е истина от това, че се сваля предаване, в което се споменава същата новина. Или дори - се опровергава същата новина! А сега вече нищо не може да разклати националната вяра, че Борисов има остров. Нова тв мълчи защо е свалила брой на Милен Цветков. Самият Милен мълчи, защо пуснаха повторен стар брой на шоуто му.

ЛИБЕРАЛЕН МАХМУРЛУК и някои нови идеи

ЛИБЕРАЛЕН МАХМУРЛУК и някои нови идеи

Нека направим като арабите. Нека се поучим от тях. А и нека спазим един принцип на реципрочност. Ако не ви харесва да правите като арабите, направете като унгарците. Но го направете навреме. Идеите в политиката изглеждат понякога абсурдни. Идеите по-горе дали са по-абсурдни от либералната идея?! Идеята да приютиш и дадеш граждански и религиозни права практически на всеки, който иска да дойде тук, но и иска да си остане същият като там.