Лельо Нанси, чичо Гюнтер - вас ви обраха!

Лельо Нанси, чичо Гюнтер - вас ви обраха!

Затова аз ви казвам - обраха ви, де гиди данъкоплатци и дарители, кукла ви направиха, на смешни изглеждате. Тука е пробита работа - не се хабете, ние нищо няма да получим. Е, ако го правите за престиж, това е друга работа. Вие получавате престиж, а нашите тука джебчии получват европейски пари и американско гражданство за децата си. Затуй ви писах, да не се изненадате. За нас - кукуруз. Кочанът на кукуруза.

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ИСТЕРИЯТА

НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ИСТЕРИЯТА

Медии и политици отричат, че нещо ще се промени, но народът усеща - готвят ни нещо. Да, променя се нещо - овластява се нов вид семеен, детски катаджия. Всяка сфера на живота ни се ръководи от бавни, зли, лошо облечени и лошо хранени чиновници. Чакаме на гишета като в покорна лудница и треперим какво ще реши някой друг. Или какво да дадем на чиновника, за да се отървем бързо от него. Някой у нас вярва ли в неподкупността на чиновника?

НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА

НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА

Заставам с името си и лицето си, за да кажа ясно - не е фалшива новина. Новината, че деца се взимат от училище без знанието на родителите е вярна. Вече има няколко такива, засега единични случаи, в които децата наистина се извеждат от училище, без знанието на родител.

Стартъпите ви са тъпи

Стартъпите ви са тъпи

Купете си храна от производство около града ви, от частен стопанин с малки обороти и ниски цени. Интернет няма да бъде пазар на прясна храна от Добрич за София. Няма как, въпреки че трюфелите в Добрич са по-добри от тия в Кремиковци. Помогнете на стари хора и пенсионери да връзват двата края. И пипнете храната си с ръка, не яжте по снимка. Така е било и ще бъде.

ПОСЛЕДНИЯТ ХЪБ

ПОСЛЕДНИЯТ ХЪБ

Така един ден ще се получи и с България. От една България с площ 111 000 квадратни километра ще си направим нещо като клуб. Ще се казва “вулгар-хъб”. Ще сме малко хора. Колкото студенти има да им се учи днес, толкова ще бъдат и българите. Ще имаме финансиране отвън. Ще пазим тишина.

БОРБАТА НА ГРЕТА

БОРБАТА НА ГРЕТА

Българите са аутисти на тема климат. Чакат някой друг да създаде и да реши проблема с климата. И това е правилно - ние осъзнаваме, че няма алгоритъм, по който да се изчисли колко е застрашен климатът. А и не искаме някой да наруши нашата традиция да се хвърлят боклуци в реката. Реката ги носи някъде, но там не “нашто”.