Ама как си ги избирам, а?

Ама как си ги избирам, а?

Валери на без фокус ми показва среден пръст. Седя и се любувам безмълвно. Това е обич, за която няма пол. Да обичаш политик, който ти показва среден пръст. Този Валери живее в негов си свят. В света на Валери има два народа - единият, който го избира, а другият - който заслужава среден пръст.

ПИСМО ДО ПУТИН

ПИСМО ДО ПУТИН

Тия са много опасни, казвам ти, сега са бедни, лошо платени и са познати единствено от времето, когато при нас руснаците на власт ги наричаха “интелектуалци”. Същите са - само че сега се борят за демокрация на чекмеджетата. Лозунгът им е - чекмеджета от всички страни - съединявайте се!

Социализмът на Борисов

Социализмът на Борисов

Чакаме да ни кажат как ще празнуваме Нова година. Думата вече не е “изумително”. Такова нещо нямаше дори по времето на най-лошия социализъм. Как ще празнуваме, къде ще празнуваме, ще празнуваме ли въобще? Това зависи само от един човек.

ВЛИЗАНЕ В СВРЕДЕЛ

ВЛИЗАНЕ В СВРЕДЕЛ

Държавата е в свредел. С трасиращ и виещ звук държавата пада към поредна национална катастофа. Комбинирана катастрофа по думите на Радосвет Радев от вчера по БНТ - комбинация от икономическа, здравна и парламентарна криза, съчетана с всеобща ментална криза.

ДВЕ ИСТОРИИ ОТ 2020

ДВЕ ИСТОРИИ ОТ 2020

Всяка беда у нас се превръща във виц. Ето как - получаваме все повече информация, че представители на малцинствата, младежи от гетото - търсят, за да се заразят с Ковид-19. След тяхното излекуване те вече са бизнесмени - предлагат кръвта си, която вече съдържа антитела. Силно се надяваме това да не е истина. Но като знаем как се живее у нас - вече звучи почти логично.