Имаме правото да знаем цялата истина

Имаме правото да знаем цялата истина

Вчера излязоха поредните снимки, след поредния запис, и огромната част от нашето общество отново се зарови с огромно удоволствие в мръсните чаршафи на властта. Много по-интересно ще бъде за всички българи, ако този (или тези), които стоят зад тези компромати, излязат и кажат всичко, което знаят. Ние, гражданите, имаме правото да знаем цялата истина. А не да оставаме с впечатлението, че някой буквално изнудва Борисов. Какво ще стане, ако той даде това, което му искат? Изтичането на компромати ще спре и всичко ще остане постарому. Това ли искат всички, които сега се радват на снимките, записите, комиксите, картинките и други подобни?

Някой друг ще ни оправи

Някой друг ще ни оправи

Сега разбирате ли защо огромната маса от нашия народ търпи да бъде мачкана и тъпкана? Защото просто не иска да си защитава правата, а предпочита някой друг да го прави вместо нея. Не че не го знам, но от друга страна, като няма кой, ние ще се нагърбим с тази задача. Ние българите, ние възрожденците!

Да нямаш корени означава да нямаш същност

Да нямаш корени означава да нямаш същност

Да нямаш корени, означава да нямаш същност. Да нямаш корени, означава, че не можеш да растеш. Хората без идентичност са винаги малки. Аморфна маса - водорасли, безличен планктон. Европейската цивилизация е богата, точно благодарение на различната си култура, история и етнографско наследство.

Съвременните еничари посегнаха дори и на Паисий

Съвременните еничари посегнаха дори и на Паисий

Преди няколко години за първи път в интернет и социалните мрежи се появи "откритието", че "истинското" заглавие на книгата на Паисий Хилендарски не било "История славянобългарска", а "История славнобългарска".