Правото на избор да станеш убиец

Правото на избор да станеш убиец

Ние, човеците, имаме всякакви права. Напълно неограничени. Можем да извършим абсолютно всяко едно нещо, което ни хрумне. Това ни е гарантирано от Създателя. Ако само за малко ограничи свободната ни воля, вече бихме били равни на животните.

Гъзът си е твой, сърцето си е мое

Гъзът си е твой, сърцето си е мое

Да ми каже някой кое е любов и кое не е, щото вече се обърквам. Примерно някакви хора дали едни пари, за да ме убеждават, че гъзовете притежават любовта. Чрез билбордове. Сигурно е много похвално от гледна точка на разни фондации като Ам-з-Бг или онзи финландския комитет, как му беше името.

Сатанизъм, маскиран като наука

Сатанизъм, маскиран като наука

На мнозина либерални и разкрепостени съзнания възраженията ми ще им се сторят излишни, ретроградни и пресилени, но проблемът не е у мен, а у тях, които не разбират какво казвам. А то е – човешкото тяло е свещено! То трябва да бъде погребано и оставено в покой.

Изродите отново атакуват

Изродите отново атакуват

Кадафи, Саддам и Асад не са зверове – в такива бяха произведени по телевизора. Техните арабски страни си имат своите особености и думата демокрация е непозната на културата им. Но на наркозависимите от петрола идиоти не им пука много за демокрацията, тя е само параван, зад който си разиграват все същите колонизаторски и завоевателски войни като преди векове.