Крайното проваксърство и антиваксърство са не просто тъпи. Те са много опасни

Крайното проваксърство и антиваксърство са не просто тъпи. Те са много опасни

Малко се поуморих от пламенни статуси "Умрелите от Ковид ваксинирани са с фалшиви сертификати". То е яко да си остроумен във фейса, ама иди обясни на близките на реално ваксиниран човек, който след това е починал от Ковид, как всъщност той е бил тъп антиваксър, опитал да излъже системата.

За спасителния  Ноев ковчег и енергийната криза

За спасителния Ноев ковчег и енергийната криза

Реално, голяма част от добития от Азербайджан газ остава за вътрешно потребление, а друга част заминава за Грузия и Иран. Накрая остават едни около 16-17 милиарда кубически метра годишно, които тръгват през Трансанатолийския газопровод (TANAP) през Турция.

Mисленето и логиката никога не са били силна страна на либералите

Mисленето и логиката никога не са били силна страна на либералите

Сърце не ми дава да им кажа, че тази година руснаците ще доставят 18% процента повече газ в сравнение с миналата година. А Путин издевателски и йезуитски се придържа стриктно към правилата, наложени от самия либерален Брюксел.

Ирини Зикидис: Различни истории на различни хора, а изводът ще си го направите сами.

Ирини Зикидис: Различни истории на различни хора, а изводът ще си го направите сами.

История едно През 2015 година, 15 годишната по онова време Шамима Бегум напуска тайно Лондон, където живее със семейството си, за да замине за Сирия и да стане съпруга на "противник на режима на Асад", тоест джихадист.

Демонтажът на християнските устои на Европа ме превърнаха  в кисел антилиберал.

Демонтажът на християнските устои на Европа ме превърнаха в кисел антилиберал.

Днешните западни леви - познати още като глобалисти, прогресивисти и либерали (ама не по Хайек) - за някакви двайсетина години, наложиха нов диктат, нова хегемония, която истерично зове за убийството на свободното слово, в името на политическата коректност.

При “готиния Байдън”, САЩ  се провалиха безславно на геополитическата арена.

При “готиния Байдън”, САЩ се провалиха безславно на геополитическата арена.

При “палячото Тръмп” САЩ бяха велика сила и целият свят им козируваше. При “готиния Байдън”, САЩ в рамките на няколко месеца се провалиха безславно на геополитическата арена.