Честито и добре дошли в държавата!

Честито и добре дошли в държавата!

Заплатете държавните такси за творец, както и молба, и платени такси, че се нуждаете от експерт, куратор и ментор! ВАЖНО! Приложете документ, че сте усвоили и сте преминали напълно на фотосинтеза. Вдъхновете се. Ако изпитвате затруднения при създаване на изкуство се обърнете към администрацията. При изпълнение на горепосочените изисквания – Честито и добре дошли в държавата.

Пунтамаризъм.  Кой разбрал-разбрал.

Пунтамаризъм. Кой разбрал-разбрал.

- Докторе, счупих си ръката? - Това не е счупване, а ковид-19. От вируса костите изтъняват и спонтанно се чупят. - Но аз паднах по стълбите. - В това няма логика. Вие сте болен от ковид-19. Не виждам защо намесвате стълбите? Вие новини не гледате ли? Петнадесет дена карантина. Следващият.

Idiotavirus recens

Idiotavirus recens

Взимам една маска от съкровищницата с маски и със сгърчено от алчност сърце се опитвам да я монтирам на кучето. Милото то седи все едно разбира сериозността на пандемията. То намордник едва търпи. Като му го сложа и се върти като шугаво, камо ли маска.

Как се краде държавна тайна

Как се краде държавна тайна

За недоразбралите шпиони ситуацията е следната: Уважаеми шпиони, изборния процес у нас протича така: Има няколко партии. Нови не се допускат. Месец преди изборите представителите на тези няколко партии започват да обикалят телевизии и радиа и да говорят всевъзможни глупости.