Байдън: Инфлацията е световен проблем заради войната в Ирак.

Байдън: Инфлацията е световен проблем заради войната в Ирак.
02-11-2022г.
0
Дахер Ламот

Съжалявам, че ви занимавам с този клоун, но тук Байдън вече изплиска к*н*ф@:
"Инфлацията е световен проблем заради войната в Ирак....извинявам  се...войната в Украйна...Все мисля за Ирак, щото синът ми там умря(после се сеща, че не е умрял там). Ъъ, щото синът ми умря. "
Пълен палячо със сериозни когнитивни увреждания. 
Синът му Бо Байдън умира в Америка, а не в Ирак, а тези които смятат, че е в следствие на краткия престой на Бо в Ирак  през 2009 г. (както няколко пъти баща му Джо използва този факт за да смекчи вината, че е един от архитектите на войната там), се знае, че  още през 2001 е почнал до развива симптоми. 
Представете си за какъв и*р*д говорим - за човек, който постоянно ползва смъртта на сина си, лъжливо и отвратително, за да печели дивиденти и оправдае престъпленията си.
Чувството за вина вероятно също го глозга някъде из гъстите прогнили джунгли на ответрялото му подсъзнание. Все пак след като гласува за провеждането на всички войни (от Югославия през Ирак до Либия и Сирия), той е последният, който би трябвало да говори за войни. 
----
Байдън, президентът на най-великата империя в историята на  човечество, е просто пример какви лидери се издигат в днешно време. Навсякъде. Неуравновесени, неадекватни, с откровени психически отклонения, достатчно умни, че да казват това, което са им продиктували . Лошото при Байдън е, че и това не може.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.