Ако бях супергерой, щях да...

Ако бях супергерой, щях да...

Ако бях Магнито, щях да си сложа наметало, кожени дрехи, ботуши, да застана на Маринелата отгоре и да се изкряскам: "Простаци прости, всички сте отвратителни, но дори и да не сте, това няма значение. Сега ще ви заколя" а после да не ги заколвам, за да мога да спя спокойно, а те да треперят кога ще ги заколя.

Има ли джендър Българина?

Има ли джендър Българина?

Половината нашенци се оказаха безджендърни, другата половина не стана ясно имат ли, къде са го оставили, и дали да си признаят, че го използват от време на време, и дали са го купили от сексшопа! Полът също се оказа препъникамък – почнахме да се питаме имали ли сме пол преди да почне да ни го пише в документите.

Лицето на новите леви

Лицето на новите леви

Нямаше кой да каже на левите преди 100 години, че са идиоти. И днес няма кой да каже на днешните леви, че са жалко подобие на онази старата кървава идея за справедливост, лишена от всякаква справедливост. Новите леви днес са на власт с еко идеологията си, джендър бълнуванията си, с нечестивата лакомия да програмират децата така както нито един фашист или комунист не е мечтал.

Мозайка от Бузлуджа беше обявена за продан в Ebay!

Мозайка от Бузлуджа беше обявена за продан в Ebay!

В социалните мрежи се появи скрийншот на обява от сайта за продажби Ebay, в която се вижда, че мозаечни камъчета от пода на паметника Бузлужда са пуснати за продан. Обявата беше докладвана от възмутените потребители и вече е свалена от сайта. Човекът, който я е качил, е написал, че продава седем парчета от мозайката. Обявил им е цена от 9,99 долара (приблизително 16,23 лева).