Вероломството на един президент

Вероломството на един президент

Като попарени реагираха ГЕРБ и ДПС след ветото на президента върху закона за банковата несъстоятелност. Закон, който вносителите (сред тях и прословутият Делян Пеевски) сполучливо нарекоха " за вторичното разграбване на КТБ“. Само дето пропуснаха да споменат, че са лично заинтересовани от грабежа.

Най-много хомофобски заплахи - в училищата

Най-много хомофобски заплахи - в училищата

Най-често срещаният тип инцидент, докладван от хора с нетрадиционна сексуална ориентация в България, са заплахите. Това сочат резултатите от доклад за престъпленията от омраза в страната през 2017 г., изготвен от фондация GLAS.

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Премиерът на Словакия Роберт Фицо категорично отхвърли Истанбулската конвенция. Фицо заяви, че не може да се приеме нещо, което е в противоречие със словашката конституция. Според Фицо, не трябва да се приемат мерки, които са в разрез с чувствата и вярванията на хората, както ги налага Истанбулската конвенция, пише словашкото издание Bumm.

Отец Силвестър: Не трябва да прощаваме на себе си!

Отец Силвестър: Не трябва да прощаваме на себе си!

Отдавна знам, че през Великия пост има велики изкушения. И те вече започнаха. Спекулации, целящи да се понижи рейтинга на Църквата, за да се прокара все пак тази зловредна за България и децата на България Конвенция. Провокации, целящи да се покаже "закостенелостта" на Църквата и нейните правила.

Истината за Сирия

Истината за Сирия

Уважаеми медии, Когато отразявате събитията от Източна Гута, Дамаск, помислете кого подкрепяте. И си задайте въпроса колко са медиите на място, там в Гута, и от кои източници получавате информация? Нека ви подскажа - там няма никакви ТВ агенции, получавате информация от агенциите на джихадистки групи.