Симеонов и Цветанов в тайна договорка за Истанбулската конвенция

Симеонов и Цветанов в тайна договорка за Истанбулската конвенция

За тайна договорка между Валери Симеонов и Цветан Цветанов в подкрепа на Истанбулската конвенция в Народното събрание научи „Гласове“ от парламентарни източници. В замяна на поетия от Симеонов ангажимент за пробив в позицията на Обединените патриоти, той получил твърдо обещание да сложи личен свой кандидат за министър на туризма, след като Николина Ангелкова оглави Министерството на транспорта, което ще бъде освободено от Ивайло Московски.

Докога ще ми диктуват дали съм жена или не?

Докога ще ми диктуват дали съм жена или не?

До кога ще се допитвате за жените чрез феминистки, които отдавна са забравили за женската си същност? Знаете ли какво е насилие над жената? Това да я караш да се държи като мъж. Няма нищо по-неприятно и вредно от агресивна жена, която се опитва да се бори с природата си.

Виновни ли са НПО-тата?

Виновни ли са НПО-тата?

Близо 30 години неправителствени организации, финансирани отвън, се борят за човешки права и срещу насилието у нас. В резултат на техните усилия се оказа, че човешките права са изключителна привилегия за насилниците, а уличното, домашното, икономическото, етническото насилие се удесеториха спрямо 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век.

Пророческата "1984" на Оруел

Пророческата "1984" на Оруел

Описвайки идеите и постиженията на режима, в един момент О’Брайън казва: "Вече рушим начина на мислене, останал ни отпреди революцията. Разкъсахме връзката между деца и родители, между човек и човек, между мъж и жена." Именно това унищожаване на връзките е и най-характерният белег на епохата, в която живеем днес. Днес либералната идеология, за разлика от предходните идеологии, не просто предписва на човека какво да прави или какво да не прави - а променя самия човек. Опитва се да променя човешката природа!