Перник протестира в София срещу водната криза (видео)

Перник протестира в София срещу водната криза (видео)

Жителите на Перник пренесоха протеста си срещу водната криза под прозорците на правителството. Митингът в София вече започна. Хората изразяват недоволството си от безхаберието на властта, което доведе до тежката ситуация в града. "Сега" излъчва директно протеста, който е под наслов "Сурва от Перник!". Нашата камера е на площада между БНБ и бившия партиен дом, където вече има много хора. Чуват се скандирания и освирквания, възгласи "Искаме вода" и "Мафия". Има и кукери с маски и чанове, които "гонят злото". Много участници в протеста развяват националния трибагреник. Минути след 12.00 ч. Инициативният комитет "Спаси Перник" поведе множеството към сградата на Министерския съвет.

КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА...

КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА...

Смеете се на Тодор Славков в Черешката на тортата ? Смеете ли се ? А смеете ли се на всички негови набори от мъжки пол в България, които показват същите симптоми : битов алкохолизъм, абсолютна непригодност за нищо, пълна безполезност, натирени от жените си и децата си 50-годишни мъже ?

За модерното училищно образование

За модерното училищно образование

Д-р Росица Врабевска е управител на ЧСУ „Цар Симеон Велики“. В последните 20 години се занимава с научноизследователска дейност в областта на фармакологията. Завършила е медицина в МУ Пловдив, специализирала фармакология в Massachusetts College of Pharmacy, Бостън, САЩ. Също така, тя е Медицински Директор „Comac Medical“ и член на Консултативния съвет на Фондация „Българска Памет“. Майка на три деца.