Вирусът не поваля само възрастни хора

Вирусът не поваля само възрастни хора

Знайте, че не е истина, че вирусът поваля само възрастни хора. Младите трябва да бъдат изключително отговорни към ситуацията и да спазват стриктно указанията на властите и щаба. Непременно им кажи това. Не подценавайте бедата.

Не хващайте коронавирус - няма къде да ви лекуват

Не хващайте коронавирус - няма къде да ви лекуват

За Бога, българи, не боледувайте от COVID-19 - няма къде да ви сложат. При 202 случая на заразени с коронавирус, от които в болница са едва 36 души, капацитетът на Военномедицинска академия (ВМА) и Пирогов е вече изчерпан.

Владимир Каролев е задържан за нарушаване на карантината

Владимир Каролев е задържан за нарушаване на карантината

"Подходът на прокуратурата е един и същ към всички, които нарушават закона, независимо дали става дума за жител на циганската махала или за г-н Каролев. Само така ще опровергаем мнението на хората, че правилата и санкциите са само за бедните. В тази пандемия публичните личности трябва да дават пример. Добър пример."

Що за статистика?

Що за статистика?

Колко ли подобни случаи има в статистиката на починалите в Италия - не знаят как да ги категоризират, затова COVID - 19?! В статистиката за смъртността на Италия има графа номер 9 – по неясни причини. Защо не я поставиха там? Всеки ден се сблъскваме с противоречива информация, но сега е наистина престъпна подобна приблизителна статистика. Можеха да напишат, че е блъсната от кола, но COVID – 19 обслужва какво?

Как се прави

Как се прави

По прясна информация: Германското правителство спасява не само банките, малките и големите фирми, но и работниците. 740 Милиарда евра планира да "извади" правителството от бундес-касата и бундес-банката, които ще разпределя по Министерствата според нуждите на гражданите!