МИЛОСТИВИТЕ ГУБЕЩИ

МИЛОСТИВИТЕ ГУБЕЩИ

Милостив губещ е нещастният шибаняк, който дават дори по-често от политиците по телевизията. Това е спечелилият от лотарията беззъб щастливец, нещастник по професия и балък по образование. Това е незнаещият български език късметлия на томболата на гробищата, фъфлещ благодарности към съдбата, която се усмихва сляпо само на селяните, мечтаещи за манна, докато са оковани в говна. Милостта наоколо е за сатрапите.

БТПП: Работодателите не трябва да плащат нито ден от болничните

БТПП: Работодателите не трябва да плащат нито ден от болничните

Работодателите не трябва да се натоварват с нито един ден болнични. Това е принципното становище на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) по повод обявеното вчера предложение за неизплащането на първия ден от болничните.

Свобода не се постига с емотикони!

Свобода не се постига с емотикони!

По времето на Ботев, Левски и хилядите ни герои паднали за свободата, не е имало емотикони и стикери. Затова те са грабвали пушките и сабите за да се бият за свобода и чест българска от турците. Сегашните борци протестират и се бият с емотикони и стикери във Фейсбук, с подскачащи и клатещи се детски простотии.

Повече канабис, по-малко алкохол?

Повече канабис, по-малко алкохол?

През последните няколко години нивото на консумация на алкохол в САЩ драстично е намаляло и производителите на алкохол търсят нови алтернативи. По-специално - канабис индустрията се оказва пряко свързана със спада на консумацията на алкохол в САЩ.

ГЕРБ стартира следизборен мор в прегръдките на Мустафа

ГЕРБ стартира следизборен мор в прегръдките на Мустафа

Ако някой бе казал, че следизборните дни ще бъдат по-драматични от самия местен вот, едва ли щеше да срещне вяра. Но точно това се случва. Истински огън се стоварва върху българите сега, но той не е следствие от заблуждаващите халосни стрелби между ГЕРБ и “Демократична България”. Той е прицелен в хората, в парите и оцеляването им. Ако бяхме нормална държава, площадите на мига щяха да се напълнят. Но не срещу прокурора Гешев. Щяха да протестират срещу Борисов. Падне ли той, шансът за реформа в правосъдието е много по-голям.