Офицери искат извинение от Борисов за израза "прост летeц" по адрес на Радев

Офицери искат извинение от Борисов за израза "прост летeц" по адрес на Радев

Бивши военни пилоти поискаха премиерът Бойко Борисов да се извини, след като в един от разпространените разговори, за които се твърди, че е на премиера Бойко Борисов и вицепремиера Томислав Дончев, президентът Румен Радев е описан като "прост летец". "Във връзка с публикуван в медиите запис, в който Бойко Борисов отправя изключително обидни квалификации не само към държавния глава – президента Румен Радев, включително и като военен пилот, а така също и към българските военни летци, изразяваме нашето най-остро възмущение", се посочва в позиция, която е подписана от 17 бивши военни пилоти.

Астрофизикът, изведен от конгреса на ГЕРБ: Не псувах, цитирах Борисов (ВИДЕО)

Астрофизикът, изведен от конгреса на ГЕРБ: Не псувах, цитирах Борисов (ВИДЕО)

Речта на Бойко Борисов пред актива на ГЕРБ беше прекъсната от млад мъж, който извика: "Браво Бойко, набий го на простите кърджалийски п**ки". Той извика още няколко подобни фрази, след което бе изведен от здрави мъже с маски на лицата. Командваше ги пиарът на ГЕРБ Никола Николов. Докато го извеждаха насила към централния вход на Техпарка към "Цариградско шосе", се видя как той падна. Журналистите, които бяха оградени с полицейски ленти не бях допуснати да заснемат отблизо какво точно се случи.

ПИСМА ДО КАРБОВСКИ: ДНЕШНИЯТ КИЛОГРАМСКИ

ПИСМА ДО КАРБОВСКИ: ДНЕШНИЯТ КИЛОГРАМСКИ

Днес на конференцията на ГЕРБ в Техпарк пред Борисов някакъв човек извика “Бойко” и “Браво”, но после явно изрече цитат от запис, приписван на Борисов, където става дума за проста кърджалийска в*гина, в още по- вулгарен вариант. По-късно никъде не се вижда запис кой е този човек, какво се е случило с него, защо е спрял да вика и къде е сега. След време ще го намерим и ще говорим с него. Но днес е важно къде е - прибран ли е, жив ли е, добре ли е. Тираниите си приличат. Едни са трагедия, други са фарс. Помогнете да намерим този човек. Трябва ли да чакаме да падне един режим, за да му дадем думата? Така беше преди. Сега не трябва да е така.

България трябва час по-скоро да се отърве от Борисов

България трябва час по-скоро да се отърве от Борисов

Колко трябва да си уплашен и самозабравил се, за да си дадеш кураж, като събереш актива си на пек под 30 градусово обедно лятно слънце в разгара на най-големите протести против теб, като знаеш много добре какво ще предизвика това.